fredag 26 februari 2010

Ett enkelt grattiskort

Inkido´s nya texstämpel, silverembossad på Inkido´s svarta glitterpapper, storlek 7,5 x 21 cm. Dekorerat med en bit papper och en blomma med svart pärla i mitten.

onsdag 24 februari 2010

Presentkort till en sjöfarare

Presentkort storlek 7,5 x 21 cm. Enkelt utan krusiduller.

tisdag 23 februari 2010

Överraskningskort med innehåll

Ett litet kort med innehåll, storlek ca 5 x 8 cm. Motiv: My Mind´s Eye stämplat med mörkblå färg och klarembossat. Inkidofjäril silver embossad på vellumpapper. Textstämpel från Reprint. Dekorerat med silver stickles på blommor och i hörnen.
Innehållet, Läkerol och Extra tuggummi.

söndag 21 februari 2010

Gnistrande vinterdag


Försök till en bild av "Dagen efter stormen", 21 februari. Snö på träden, sol och -14 grader. Torrembossade rutor, dots och snowflakes. Trädet embossat i frost och texten embossat i sprakle silver. Storlek: 15 x 15 cm. Motiv: Autumn Leaves, Inkido.



Bidrag till Cards of Maria

Februari månads bidrag till Cards of maria. Inkido´s swallowtail, embossad i en glittrig blålila färg. Storlek 15 x 15 cm.

fredag 19 februari 2010

Dopkort 10x10 cm - beställning

Dopkort i blått. Motiv Fiskars färglagt med distress ink. Dekorerat med några strass.
Dopkort i rosa. Motiv: Fiskars, Dekorerat med blommor, blad, glitterstickles och lite 3 D-lack.

Blått Dopkort. Motiv: Fiskars. dekorerat med strass och band.


Rosa dopkort. Motiv: Fiskars, stämplat med Versa color och klarembossat. Dekorerat med blommor, blad och glitterstickles.



onsdag 17 februari 2010

Februari

Mitt bidrag i februari till Scraplagrets utmaning, att scrappa i en färg. Man får använda svart, vitt och brunt, för att bryta av med.

Så här har jag upplevt träden i mitten av februari i år. Glittriga av frost, med gråaktig himmel. Kortstomme av Inkido´s glitterpapper, 15 x 15 cm. Motiv: Crafty Individuals, stämplat med en svart dyna och embossat med halogram pulver på en distressruta, färg Weathered Wood.
Mönstrat papper i grått och vitt.




måndag 15 februari 2010

Vinst....igen!

Bloggcandy hos Reprint och jag var en av 4 vinnare! Helt otroligt. Blev jätteglad och jag fick välja ett set med de nya stämplarna. Stort GRATTIS till er andra som vann.

Tack kort

Tackkort, 15 x 15 cm, med Inkido´s nya papper. Har guldembossat motivet som kommer från pysselmyran, samt runt kanten på pappret. Textstämpel från Inkido. Utstansad blomma som är guldembossad, dekorerat med rosa pärlor.

söndag 14 februari 2010

Grattiskort - till nygifta

Grattiskort till nygifta, 10 x 10. Motiv är en clear mini stamps, teststämpel Inkido. Dekorerat med strass, hjärtbrads, band och blommor med glitterstickles.

fredag 12 februari 2010

Vinst....



Jag har vunnit med årets första bidrag, som är det här kortet, till Kort i Fokus och är jätteglad!!!!! Ett kort i rött, vitt och guld.

onsdag 10 februari 2010

Grattiskort

Grattiskort i lila och silver, 15 x 15 cm. Fjärilen embossad i silver på vellumpapper och urklippt. Till bakgrundspappret har jag använt en emossingdies. Lite silverstickles runt grattis och dekorerat med silverband.

tisdag 9 februari 2010

Värmeljuskort/ask

Värmeljuskort 12 x 20 cm. Textstämpel från Paper embossad i choklad. Blomma utstansad med Nellie Snellen punch och dekorerad med strass i mitten.

söndag 7 februari 2010

Pappersinspirerat Grattiskort

Glittrigt grattiskort 15 x 15 cm. Textstämpel i stjärnan från Stämpelboden.

lördag 6 februari 2010

Grattiskort till 50-åring

Grattiskort 15 x 15 cm. Motiv Inkido och Paperwork. Mönstrat papper Maja design, chalkade kanter. Notpapper okänt, stansat med Martha Stewart - Doliy Lace. Dekorerat med blommor, siffror, strass och glitterstickles.
Insidan med textstämpel från Inkido stämplad med Versa Color cardinal och klarembossad. Glitterstickles på uddarna.

torsdag 4 februari 2010

Alla Hjärtanskort och tags med fodral

Kort 10 x 10 cm med inkidopapper, inkido textstämpel samt hjärta på 3 D-kudde som jag lagt på röd glitterstickles.
Tags med fodral, storlek 6 x 12 cm. Inkidopapper med inkidostämpel dekorerat med glitterstickles.

tisdag 2 februari 2010

Värmeljuskort - mini - med Alla Hjärtans Ask


Värmeljuskort, storlek 7,5 x 12 cm, med ask att lägga något i på Alla hjärtans Dag t ex geléhjärtan. Dekorerat med swirl och glitterstickles, platinum.