onsdag 30 juni 2010

Embossad prästkrage

Prästkrage från Forma Hantverk embossad i silver, kortstorlek 12 x 12 cm. Maja Design papper och ett vitt papper bakom motivet som är stansat runt om. Dekorerat med pearl maker i hörnet.

måndag 28 juni 2010

Kort med swirlar

Avlångt enkelt kort, 10 x 21 cm, med tre fönster dekorerade med svarta swirlar från Inkido.

söndag 27 juni 2010

Bidrag till Månadens Utmaning

Mitt bidrag till Månadens Utmaning, en vattenkanna med fjäril och blommor. Papper lila Ladybug, motiv Prima stämplad med versa fine, sepia, dekorerad med glitterlim och pearlmaker guld. Pappret chalkat runt kanten och sedan stämplad med marmoreringsmotiv.
Mall till vattenkannan hittade jag hos Carina, http://www.carinaspysselsida.blogspot.com/

fredag 25 juni 2010

Midsommarsko

Min midsommarsko i enkelt utförande. Embossad med "Mesh" dies i Inkidos silverpapper. Dekorerad med en rosa blomma från Inkido ich silverblomma bakom.
Blev inte så fin som många andra man ser på nätet, men den duger. En undran, kan jag dansa med en sko runt midsommarstången?

torsdag 24 juni 2010

Flasketikett

Flasketikett med motiv från Penny Black färglagd med promaker penna. Dekorerat med glitterstickles på blomman.

tisdag 22 juni 2010

Tävlingbidrag till Stellas lilla blogg

Mitt bidrag till tävling hos Stellas lilla blogg. Utmaningen går ut på att göra ett kort i annan form än fyrkantigt, alltså att formen på kortbasen ska ha annan form än en rektangel/kvadrat. Detta blev det, ett vinglas ritad på frihand. Dekorerat med glitterstickles, blommor, pearlmaker, rosett och en minitags.
Insidan stämplad med Inkidos splash stämpel i versa color, silver. Texten från ? är i färgen turkos.

Utlottning

Utlottning hos Sindra. Kolla in och var med du oxå, senast 4 juli.

måndag 21 juni 2010

Kort med elefanter

Grattiskort till 2-åring. Motiv från Fiskars och Crafty Individuals. Namnet är stickers.

lördag 19 juni 2010

Bidrag till Altheas mix

www.altheasmix.se har en tävling med tema Kärlek. Har skickat in detta bidrag, ett kärlekskort till äkta maken.

Bröllopskort

Bröllopskort med motiv från Sans Design., färglagt med promaker penna, dekorerat med vita rosor och några blad. Glitterstickles på bl a brudens krona, men syns dåligt på fotot. Motiv finns att ladda ner från http://www.sansdesign.se/ men finns endast i 2 veckor. Så passa på att kolla in , för där finns många fina motiv.

fredag 18 juni 2010

Blog Candy

Vilken fin blog candy scraplagret har. Titta in du oxå, pågår t o m 25 juni kl.16.

torsdag 17 juni 2010

Stafflikort med blomkupa

Stafflikort, 15 x 15 cm med Inkido och Ladybug papper. Blomarrangemang med kupa över. Enfärgade pappret distressat och i kanterna stämplat med Inkidoswirl, där ska sedan stå en hälsning. I hörnen pearlmaker guld.

Närbild på "sommarblommorna" som är en blandning av krysantemum, rosor, körsbärsblom, rosor med spets i, pyntbär, några blad och en rosett. Brads i hörnen och glitterstickles på blommorna.

onsdag 16 juni 2010

Grattis med Rocka Billy

Grattiskort till en 50-åring, som innehöll biljetter att lyssna och se The Baseballs live. Grattistämpeln från Inkido. Övrigt hittade bilder som limmats.

tisdag 15 juni 2010

3 x Grattis

Inkidos collagestämpel på distressad bakgrund, kortstorlek 15 x 15 cm. Grattis från Inkido, fjärilen från Reprint färglagd med distresser. Dekorerat med glitterstickles och band.

Inkidos collagestämpel och fågel, stämplad på Ladybug´s papper, rosen färglagd med chalk. Bokstäver och siffror färglagt med glitterstickles. Dekorerat med några stansade blommor och pearlmaker.


Motiv från Reprint, dekorerat med glitterstickles. Kortstorlek 15 x 15 cm. Bokstäver och siffror thickers. övrig dekor blommor och band.

Grattiskort

Kort med retroblommor, inramade med ett mönstrat papper utstansat med Nestabilities Label One. Stämplade klarembossade små humlor och noter från Penny Black. Grattisstämpeln från Reprint.

Prinsessa i rosa färger

Prinsessa från Maries Verksted färglagd med promaker penna och kronan glitterstickles, silver.
Bakgrunden distressad, kortstorlek 15 x 15 cm. Bokstäver och siffror stickles.

måndag 14 juni 2010

Grodornas Dag

Flasketikett med Penny Black groda, färglagd med promaker penna. Motivet sitter fast med 3D-kuddar med en blomma i bakgrund. Grattistext från Stämpelhuset.
Grattiskort 15 x 15 cm. Penny Black groda färglagd med promaker penna. Chalkat runt om motivet. Stämplat några humlor på det mönstrade pappret. Textstämpel från Stämpelhuset. Dekorerat med glitterstickles på blomman.

Tags med Penny Black groda färglagd med promaker penna, chalkat runt om. Texten från Pysselmyran. Dekorerat med blommor.

söndag 13 juni 2010

Bidrag till utmaning hos Papper&Sånt

Papper & Sånt, http://papperochsant.blogspot.com/ har en utmaning att använda rester, sånt som är för stort för att kallas skräp och slängas.... Detta fick bli mitt bidrag. Ett utstansat Label One från ett mönstrat papper, med stämplad bladslinga från Stämpelboden. På den klistrat grattistext från Inkido embossat med blåglitter och distressad med vintage photo, Reprint fjärilat stämplade, färglagda och utklippta. Guldembossad Inkido fågel på en överdel av en distressad tags. Dekorerat med pearlmaker guld och lite glitterstickles. Storleken blev ca 11 x 11 cm.

lördag 12 juni 2010

Nyexaminerad präst

Swirl från Forma Hantverk stämplad med distress. Korset är ett utklippt som det är distressat runt om för att få fram den svaga kontrasten. Liquid Pearls på ljuset och gul glitterstickles på lågan. Dekorerat med blommor och glitterstickles. Kortstorlek 15 x 15 cm.

fredag 11 juni 2010

Skolavslutning

Kort 15 x 15 cm till lärarna. Papper från Freja Skapargård och Inkido. Motiv från Reprint, fjärilen urklippt och fastsatt endast i mitten. Texten dom första orden från Inkidos stämpel "I denna ljuva sommartid...." Chalkat kant och dekorerat med glitterstickles.
Även här är det blå pappret från Freja Skapargård, väldigt tacksamt att jobba med. Bakom sitter ett Inkido glitterpapper i kopparfärg. Alla stämplarna från Inkido, stämplade med versa color.
Distressad bakgrund. Texten "Så skimrande var aldrig....." från Inkido. Fyren, färglagd med pro maker penna,från Stämpelboden och fiskmåsen från Bildmålarna.

onsdag 9 juni 2010

Grattiskort i bruna toner

Kortstorlek 10 x 21 cm. Motiv från Reprint stämplade med distresser, textstämpel Inkido. Dekorerat med stansade blommor och pearl maker.

måndag 7 juni 2010

Grattiskort

Motiv från Heidi Grace, stämplade med distress och klarembossade, några silverembossade. Distressat bakgrunden. Grattis från Inkido, silverembossad. Siffrorna stickers. Kortstorlek 10 x 21 cm.

söndag 6 juni 2010

Ett STORT Grattis till alla som fyller år idag!

Spelande groda från Penny Black färglagd med Pro maker penna. Kortstorlek 15 x 15 cm, papper från Freja Skapargård. Retroblomma i två storlekar, distressad med Vintage Photo och en pearl maker guld i mitten.
Stämpeln "Ett stort Grattis" från Prick i Form, stämplad på krympplast.
Det här kortet är mitt bidrag till juni månads tävling i Kort i Fokus.

lördag 5 juni 2010

Criss cross kort

Grattiskort 10 x 10 cm. Inkido papper. Tagsen distressad och texten från Inkido embossad med vitt. Dekorerat med en blomma och några pärlor.

fredag 4 juni 2010

Studentkort 15 x 15 cm

Motiv från Stämpelboden och Inkido. Förglagt med promaker penna. Maja Design papper, dekorerat med blommor, band och glitterstickles.

Motiv från Reprint och Stämpelboden. Dekorerat med minitags med årtal, blommor, band och glitterstickles. Maja Design papper.

Gratisstämpel från Inkido Dekorerat med band, blommor och glitterstickles. Maja Design papper.


Motiv från Reprint. Dekorerat med band, blommor och glitterstickles. Även här Maja Design papper.

Motiv från Stämpelboden och Inkido. Dekorerat med blommor, band och glitterstickles. Maja Design papper.

torsdag 3 juni 2010

Examenskort

Till en nykläckt receptarie, blommor, fjäril och en burk drömpiller. Bladen clearstamp från Artemio, färglagt med distress. Burken har jag ritat och färglagt med distresser.Retroblommor i två storlekar dekorerade med strass i mitten. Textstämpel från ?

onsdag 2 juni 2010

Studentpyramid - med gömma

Blompyramid till studenten, 2 ganska lika, men med olika namn. Texten stämplad så man snurrar medsols. Utsidans papper, Maja Design "Ljusblåa dagar".
Insidans bottenplatta Maja Design "Nationaldag". Spetsarna Inkido´s glitterpapper stansade med ros dies. Spets runt "pucken" stansad med en multistans från Cards of Maria. Strass i hörnen. Blommor i blått: tyllros, körsbärsblom och prydnadsbär. Rosa, creme och vita rosor. En ministudent mössa i krympplast.


Lyfter man på blomarrangemanget finns där ett utrymme att t ex lägga ett smycke.

tisdag 1 juni 2010

Studentkort 10 x 10







Studentkort med Maja Design papper. Motiv och text från Inkido, reprint och Stämpelboden. Dekorerat med blommor och band.