tisdag 31 augusti 2010

Inspirationsalster till MiasMix

Mina första inspirationsalster för MiasMix, som har varit jätteroliga att göra. Höstinspirerande och med fina höstmotiv i färgerna rost och grönt. Allt material från MiasMix.
Här med Mimosa Häxa, färglagd med distresser.

En ask med pumpa färglagd med distresser. Dekorerat med blomma, metallblommor och band.
Här har jag komponerat ihop ett kort med både Mimosa Häxa och pumpan utklippta och monterade direkt på cardstock. Färglagt med distresser.

måndag 30 augusti 2010

Grattiskort

Distressruta i rött. Motiv från Reprint och Inkido, text från Inkido. Kortstorlek 15 x 15 cm.

Arbete....

Har man inte arbete så kan man skaffa sig! Hela min blogglista försvann.....ups... så var den borta.
Var väldigt lätt att fixa det, tror jag.
Hoppas jag inte glömmer någon när jag försöker återskapa den :)

Nya Freebies hos Sans Design

Tags med ett av de nya motiven, balettflickan, som finns att hämta hem hos http://www.sansdesign.se/ endast 2 veckor framåt.
Det andra motivet för nedladdning är badflickan. Båda motiven färglagda med promaker.

söndag 29 augusti 2010

Havstema

Fyr, fiskmås, sjöstjärna och snäcka. Detta tillsammans med bakgrundstexten "Så skimrande var aldrig ..." .....det för tankarna till sommarens dagar vid havet, eller?
Färglagt med promaker, motiv från Stämpelboden, Bildmålarna och Inkido.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

fredag 27 augusti 2010

Grattis till en 40-åring

Vinrött och silver grattis. Motiv från Reprint embossat i vinrött glitter. Siffrorna utstansade. Kortstorlek 11 x 21 cm passande en Ticnet biljett.

torsdag 26 augusti 2010

Pyramid

Pyramid med annat än blommor.....
....en hembakad tårta! "Bakad" med crepepapper till grädde, dekorerad med ett blad och en ros. Duttat cerise glitterstickles runt om. Texten från en Reprintstämpel.

tisdag 24 augusti 2010

Kort med blomslinga

Blomslinga från Vilda Stamps färglagd med promakers. Blommorna dekorerade med glitterstickles. Övrig dekoration band och några pärlor. Kortstorlek 7,5 x 21 cm.

söndag 22 augusti 2010

Grattiskort

Smarrig bakelse att fira med! Motiv från Bildmålarna, färglagd med pro maker och dekorerad med 3D lack på gubbar och blad. Övrig dekoration, pearlmaker silver och några stjärnor.
Textstämpel från Reprint.

torsdag 19 augusti 2010

Hello Kitty!

Till en tjej som gillar Hello Kitty. Här har hon fått en brunprickig klänning med tillhörande rosett. Motivet kommer från nätet. Mönsterpappret från Ladybug, "strålarna" och cirkeln är cardstock som fått chalkade kanter. Cirkeln lila glitterstickles runt kanten. Kortstorlek 15 x 15 cm.

tisdag 17 augusti 2010

Flaskkort

Flaskkort med stämplar från Forma Hantverk och Reprint, stämplat med distresser. Papper från Inkido, kanterna chalkade. Dekorerat med blommor, rosor och blad, samt lite glitterstickles. Mycket tom plats för egen text enligt beställning.

måndag 16 augusti 2010

Grattiskort i svart och rött

Distressade cirklar i olika toner på svart botten. Bokstäver och siffror utstansade. Kortstorlek 15 x 15 cm.

lördag 14 augusti 2010

Grattis stafflikort

Använt stämplar från Inkido, stämplade med distress. Stansat ut en spellbindersram och monterat på 3D-kuddar. Dekorerat med rosor i flera färger, blad, strass och glitterstickles.

fredag 13 augusti 2010

Grattis kort

Papper och stämpel från Inkido. Körsbärsblommor, röd ros, blad och pärlor som dekoration.
Kortstorlek 7,5 x 21 cm.

onsdag 11 augusti 2010

Tack kort

Tack kort i rosa toner. Papper och text stämpel från Inkido. Blom motiv från Crafty Individuals stämplat med distress och färglagd med rosa distress, dekorerat med glitter stickles. Sländan från Inkadinkado, dekorerad med glitter. Band samt några pärlor.

tisdag 10 augusti 2010

Kort till en vän

Mönstrade papper från Maja Design, stämplar Inkido stämplade med distress, Faded Jeans. Dekorerat med några minirosor. Kortstorlek 10 x 14 cm.

måndag 9 augusti 2010

Blomkupa - igen!

Denna gång i grå och svarta toner med blommor i rosa och gammaldags rosa-vinröd med lite blek gult. Dekorerat med swirl runt kanterna samt en fjäril, embossad i silver på wellumpapper, till höger på utsidan av kupan. Bradsen runt kupan är till för att kupan skall sitta kvar på den undre utstansade biten, samt dekoration.
Svar på dom funderingar i kommentarerna som finns på det tidigare inlägget, så kan man, OM det behövs, limma fast buketten innan kupan sätts på. Har man mycket blommor i buketten, så trycks den fast utan att man behöver fästa fast den. Bladen är fastlimmade.
Själva kupan är köpt i ett set med kartong och lock. Har endast hittat den hos Mians scrap o design i Enköping och har köpt den i den fysiska butiken, skrymmande att skicka via posten :)

fredag 6 augusti 2010

Stafflikort med blomkupa

Blandade blommor i rosa nyanser samt pyntbär i en gråaktig nyans innanför en kupa, samt en rosett och några blad. Papper Inkido med hörnmotiv från Artic Sisters stämplade med distress. Några brads och svarta pärlor. Mått 15 x 15 cm.

onsdag 4 augusti 2010

After Eight automat

After Eight automat med papper från Maja Design, blommor, pyntbär, blad och band. Klockan stämplad med clearstamp från Artemio. Locket pyntat med likadan bukett som asken.

tisdag 3 augusti 2010

Grattiskort till en kille

Blått och lite lime i detta grattiskort. Embossade motiv uppe i vänstra hörnet. Texten från Inkido stämplat i blått och klarembossat. Stämplat med ett Reprintmotiv i botten på dom blå fälten. Bokstaven V utstansad. Kortstorlek 15 x 15 cm.

söndag 1 augusti 2010

Grattis Bettan

Grattiskort i ljust rosa och ljust lila. Motivet stämplat med distress och embossat i halogram på distressad bakgrund. Utstansad ram monterad med 3D kuddar. Dekorerat med band, blommor, blad och strass. Textstämpel från Paperwork embossad i vitt och humlan från Santa Rosa stämplad med distress.