lördag 17 september 2011

Veckans projekt...

... hos Stämpelkällan denna vecka är Skor. Jag valde att göra babyskor och dom blev rosa. Lite spets frampå, hjärtbrads som knapp att stänga med. Hängt en tags med text på från Stämpelkällan. har ställt skorna på ett tårtpapper och dekorerat med blommor.

7 kommentarer:

Lena sa...

Nä men oj, vad söta skor. Tänk den som hade så små fötter! Underbara är dom verkligen. Ha en fortsatt trevlig helg. Kram Lena

Elisabet sa...

Fantastiska!!!

Lene sa...

Så söta små sko, så kul att få dem när man får barn!
Ha en bra dag!
Kram lene

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Bibbi:)

Å så himla vackert dessa skor är jo hur söta, snygga och gulliga som helst:) Så läckert och jag gillar dom massor:) Mycket trevlig present att få som nyblivna föräldrar:)

Ser att du har mycket annat snyggt att bjuda på också sedan sist jag var här:) Ska ta mig en kopp te och titta genom här och njuta av allt ögongodis som du bjuder på.

Var tvungen att ta en liten paus då jag fick en förkylning som har härjat med mig och som inte ville släppa tagit riktigt!

Tusen tack för dina ord om min Kista till Olga det uppskattas mycket och gjorde mig glad:)

Önskar dig en jättetrevlig söndag och ha det bäst:)

Kramar från Lilla Inger vännen:)

Unknown sa...

Så underbart söta.
Kram Elin

Lilla Pyssel Inger sa...

TUSEN TACK MIN VÄN FÖR DINA OMTÄNKSAMMA OCH TREVLIGA RADER HOS MIG I DAG:)

Med en sådan feedback, ord och omtanke som du och alla andra ger mig så är det så himla roligt och kul att vara tillbaka igen:) Man får lust, kraft och energi av allt det snälla som du/ni skriver och ger mig:) Helt otroligt vilka underbara människor jag har som besöker min blogg jag är mycket lycklig lottad:)

Lycka till med din Nåldyna är säker på att den blir super snygg:)

Kramis kramis från Lilla Inger vännen:)

Katarina sa...

Så otroligt söta. Kram kram