torsdag 31 mars 2011

Kram kort

Ett enkelt kramkort med text från Stämpelkällan och en utstansad fjäril. Bottenpappret mönstrat med en embossingfolder.
Stämpelkällan har snart nått 10 000 besökare och det skall firas. Håll ögonen öppna.

onsdag 30 mars 2011

Criss cross card

 Criss cross card med gratulationer. Text från Stämpelkällan. Dekorerat med vita/lime blommor och stansade blad samt swirl i strass.

Tagsen som finns i "kuvertet" har swirlhörsn från Stämpelkällan stämplat i hörnet. Skrivytan distressad svagt i grönt. Öljett med band i.
Storlek 14 x 14 cm.

tisdag 29 mars 2011

Flaskkort med gåva

Istället för en blomma-bubbeldryck med fröpåsar i en ficka. Motiv från Reprint, Tim Holtz och Hobby&Hantverk. Använt svart distress och Versa mark guld.

måndag 28 mars 2011

Kort med flera sidor

Se text och fler bilder på inlägger här under.

Kort med flera sidor

Har gjort ett kort med tre sidor efter en tutorial på Pysseltagens blogg och tyckte den skulle passa med Primas papper Botanical. Utstansad fjäril som ensam dekoration.

Första uppslaget. Stämplat med Primas clearstamp den lilla fågeln på ena sidan och fågelburen på andra sidan. Stämplat med distress, mahogny.

Andra och sista uppslaget har jag inte stämplat något alls på, än så länge. Har inte riktigt bestämt hur och till vad det skall användas.

Baksidan använde jag pappret med rosor på och tycker det är en passande avslutning.
Storlek ca 8 x 11 cm.

söndag 27 mars 2011

Problem

Har, som kanske flera, problem med att lägga in kort i mina inlägg. Får därför försöka imorgon.

fredag 25 mars 2011

Lycka till kort

Ett Lycka till kort till en arbetskamrat som slutar, glömde fota insidan där texten står. Motiv från Inkido stämplade med distress. Distressat bakgrunden med milled lavender. Små utstansade fjärilar med glitterlim. Även glitterlim runt cirkeln. Papper från Maja Design.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

torsdag 24 mars 2011

Fjärilskort

Har använt en embossingfolder till fjärilarna. Distressat och lagt på olika glitterlim. Textstämpel från Vildastamps. Kortstorlek 15 x 15 cm.

onsdag 23 mars 2011

Grattiskort

 Grattiskort i svart och cerisrosa. Bokstäverna utstansade. Dekorerat med svart bladband och vit-rosa blommor. Pearlmaker silver i blommans mitt.
Vad som är presenten till födelsedagsbarnet kanske ni förstår? Grattisstämpel från You do. Över texten sitter en OH-plast, för att föreställa en dataskärm. kortstorlek 15 x 15 cm.

tisdag 22 mars 2011

Kort med hjärtan

Silverembossat Inkidos dubelhjärtan. Dekorerat med bladslinga och en blomma med pearlmaker i mitten. Kortstorlek 10 x 10 cm. 

måndag 21 mars 2011

Ramkort

Ramkort igen, med påsktema. Papper Jack&Jill. Stämpel är Viva, stämplad med distress. Dekorerat med gula rosor och blad.
Kortstorlek 14 x 14 cm.

söndag 20 mars 2011

Nyårspyramid

 En specialbeställning - Iransk nyårspyramid. Kul att göra och med lite tankearbete fixade jag den. Utsidan dekorerad med papper stansad i en Tom Holtz embossingfolder. Några blå blommor föreställande blåsippor.
 Insidan. Krukfat med gräs (detta gräs klipptes ned ytterligare vid leverans, för att få att stängningen skulle se bättre ut) Rött band fäst med brads runt om. 

 Insidan dekorerad med ett melerat papper och swirlar från Artemio stämplat med metallicdyna. Nouriz 1390 stämplat med clearstamp siffror och bokstäver. På en spets finns plats för egen text.

Mera Prima

Primas bakgrundsstämpel stämplad med Vintage photo och distressad, dekorerat med en band. Vas och blomma med blad,  utstansade. Blomman fått en pärla i mitten. Även papper från Prima.
Kortstorlek 10 x 15 cm.

lördag 19 mars 2011

Kort med Primastämpel

Hittade det här fina pappret och stämpeln från Prima, Botanical. Fick till det här kortet. Fågeln i ramen är en stämpel från Viva. Kortstorlek 12 x 12 cm.

fredag 18 mars 2011

Påskutmaning hos Mias mix

Så var det dags för utmaning hos Mixen , med påsktema. 19 mars tom 15 april kl.00:00 håller tävlingen på. Fina priser i form av digistämplar från Sans Design. 2 vinster finns att vinna, en till kortmakare och en till ask"görare".
Mitt inspirationkort, ett Twisted easelcard, innehåller material från Mias mix, papper Maja design och motivet är en digistämpel från Sans design färglagd med promaker penna.
Titta in hos Mia och kolla in de andra team medlemmarnas alster.

torsdag 17 mars 2011

Kort med fjärilar

Stämpel från Viva stämplad med distress, även textstämpel från Viva. Dekorerat med blommor, strass och några stansade fjärilar. Gillar fjärilar :)
Kortstorlek 15 x 15 cm.

onsdag 16 mars 2011

Grattiskort till en man

 Ett blått grattiskort med Penny Black´s små söta möss under blomma, som den här gången fått bli gula-limefärgade. Färglagt med promaker penna och dekorerat med glitterlim. Monterat på wellpapp och satt ett litet hjärta i hörnet. Text från Stämpelhuset och bokstäverna i cirklarna stämplade.
Insidan som blivit dekorerad med en hjärtballong .
Kortstorlek 15 x 15 cm.

Grattis i rosa och lime

Grattiskort i en annorlunda vikning som jag hittade på nätet. Var tvungen och testa. Textstämpel från Stämpelkällan .
Insidan. Även den stämpel från Stämpelkällan. Kortstorlek ca 13 x 18 cm.

tisdag 15 mars 2011

Grattiskort

Grattiskort med Henry från Whiff of Joy, stämplad direkt på det mönstrade pappret med glitterlim som dekoration. Texten på tagsen från Stämpelkällan. En blomma fick vara med också.
Kortstorlek 15 x  15 cm.

måndag 14 mars 2011

Dam i bad

Ett inspirationskort till Mias mix ramkort med motiv från Vildastamps, Dam i badkar. Färglagt med promaker och glitterlim på skummet.

Blommorna utklippta från Grahpic 45 papper, serien Upon a springtime och fastlimmade på ramen. Pappret bakom badkaret är vit wellpapp.

Insidan. Text från Inkido. Material till detta kort finns i shopen hos Mias mix.

lördag 12 mars 2011

Boklåda

Färdigköpt boklåda köpt hos Smått o gott. Klädde den med papper från Maja Design Fika från Mias mix.  Dekorerade med en stickersbild, rosor i oblekt och små med lila toner samt blad.
Klädde ryggen och "bladsidan" med cardstock. Gjorde egna ryggband och monterade hörn detaljer.

Även baksidan klädd.

fredag 11 mars 2011

Tävlingsbidrag

Tävlingsbidrag till Pojjos tävling, där det skall vara minst 3 blommor med.  Motiv från Inkadinkado och text från Reprint. Blandade blommor, några blad och naturligtvis, fjärilar, utstansade med två olika stansar. Bakgrunden kring motiv och text distressad, men väldigt svagt. Pearlmaker i stora blommans mitt och på fjärilen (lite för stor)  Kortstorlek 15 x 15 cm.

onsdag 9 mars 2011

Plånbokskort

Plånbokskort med pappersbanderoll som stängning.
Öppen ser den ut så här. Mittdelen dekorerad med Prästkrage, färglagd med promaker.
Mittendelens insida stämplat grattisbakgrund och sedan grattistext snett över. "Distressat" bakgrunden med Airondack stämpeldyna. I facken på sidorna, sitter tags nerstuckna, skall fyllas med passande text till födelsedagsbarnet. Övre högra facket tänkt för sedlar.
Textstämplar, motiv och tagsstämpel från Stämpelkällans shop.

tisdag 8 mars 2011

Blått kort

Ett bra o ha kort i blått med Inkido stämplar.

Stämplat med distress och distressat bakgrunden. Dekorerat med blomma och bladband.
Kortstorlek 12 x 12 cm.

måndag 7 mars 2011

Grattis mamma

Konvolutkort av Inkidopapper. Text från Prickiform, stämplad med Versa Fine, sepia. Dom söta blommorna och spetsen från Smått o Gott . Bladen utstansade.
Närbild.

söndag 6 mars 2011

Dopkort

 Dopkort i gröna toner med stämplar från Inkido. Björnen färglagd med promaker. Dekorerat med utstansade hörn samt band.
Insida att skriva på. kortstorlek 15 x 15 cm.

lördag 5 mars 2011

Grattiskort

Stor ros från Stämpelstudion stämplad med distress med distressad bakgrund i rött, rosa och lite gråton. Inkidopapper med chalkade kanter. Dekorerat med spets och siffror som är utstansade.

Insidan med text från Kort&Godt samt liten färglagd blomma från Inkido.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

torsdag 3 mars 2011

Grattiskort

 Stämplat Crafty Individuals kattstämpel till ett ovalt motiv. Klippt ut en katt på ytterligare ett papper och monterat med 3D-kuddar. Textstämpel från Inkido, namnet utstansade bokstäver.

 Dekorerat med körsbärsblommor, rosor och blad. Stämplat lite runt kanterna med Inkido´s splash stämpel.

Enkel insida att skriva på. Alla stansade kanter har jag använt en Martha Stewart stans till. 
Kortstorlek 15 x 15 cm.