lördag 30 april 2011

Tulpan och fjäril

Bakgrunden distressad i två färger. Stämplat textbakgrund  från Artemio och tulpan från Viva Design med distress. Även stämplat lite på höger sida med en bakgrundsstämpel med sexkantigt mönster. Dekorerat med utstansad fjäril. Kortstorlek 15 x 15 cm.

fredag 29 april 2011

Happy Birthday

 Här är en av Carina´s freebie, färglagd med promaker. Dekorerat med några swirlar och hörn från Heidi Grace, och blomma med egengjord knapp.
Även text från Heidi Grace. Kortstorlek ca 9 x 20 cm.

torsdag 28 april 2011

Distressat grattiskort

Ditressad bakgrund med weathered wood och worn lipstick. Även stämplat med samma färger. Stämplar köpta hos Smått o Gott. Dekorerat med band och pärlor.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

onsdag 27 april 2011

Stjärnkort

 Stjärnkort i storlek 30 cm i en triangel. Papper från Freja Skapargård.
Insidan sitter San´s Nalle från Stämpelkällan (mitt i vitsippshagen ) färglagd med distresser. Text och swirlar kommer också från Stämpelkällan. 

Stafflikort med ask

 Fia på paket från Stämpelkällan. Stämplat med distress på distressad bakgrund, dekorerat med glitterlim på glorian och paketbandet. Dekorerat med strass och en blomma.
Öppningsbar ask. Stämplat med textstämpel i botten. Band fastsatt med brads till "handtag".

tisdag 26 april 2011

Tre fåglar...

... på en gren, stämplade med distress. Som enda dekoration, Nellie Snellen hörn, tyckte det fick räcka. Kortstorlek 15 x15 cm.

måndag 25 april 2011

Vårutmaning hos Mias mix

Nu är våren här och Mias mix har en utmaning i vårens tecken. Ni får använda vilka papper ni vill, men gärna i våriga färger. Kravet är att kortet ska innehålla minst ett band & tre knappar.
Tävlingen pågår den 25 april - 22 maj.
Allt material finns att köpa hos MIXEN.

fredag 22 april 2011

Påskägg

Ett dekorerat påskägg, överdelen målad med akrylfärg, underdelen med papper. En tags med en bild från ett Pionpapper, text från Stämpelkällan. Dekorerat med körsbärsblommor en ros och fjäril med pearlmaker.
Med detta påskägg vill jag önska alla som tittar in här en riktigt
Glad påsk.
Vill även påminna er om påskutmaningen Stämpelkällan har t o m 28 april.

torsdag 21 april 2011

Bloggcandy hos Lillblomman

Lillablomman firar sina 75000 besökare med en bloggcandy. Kika in där du oxå.

onsdag 20 april 2011

Inspirationsalster

 Mini gable box fylld med kaffebönor som jag skall ge bort i påsk. Text och minikycklingen från Stämpelkällan.

 Baksidan av boxen. Använt papprets motiv.

Lilla söta Vilma på moln, från Stämpelkällan. Färglagt med promaker och dekorerat med glitterlim, silver, på glorian och vingarna. Även glitterlim på de utstansade bladen och paper pen i mitten av blommorna.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

tisdag 19 april 2011

Påskkort

Hönan eller ägget? Motiv från Papper&Sånt, färglagt med promaker. Text från Inkido.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

måndag 18 april 2011

Grattiskort

Grattiskort med papper från Pion Design - Minnenas Ateljé. Textstämpel från Reprint stämplat med distress. Hörnet stansat med en Nellie Snellen stans köpt hos Mias mix , även körsbärsblommorna kommer därifrån. Dom fina pappren finns också hos Mia. Dekorerat med glitter runt hela det mönstrade pappret, men det syns dåligt på fotot. Kortstorlek 15 x 15 cm.

söndag 17 april 2011

Påskutmaning hos Stämpelkällan

 Stämpelkällan har en påskutmaning t o m 28 april. Regler är bl a att man skall använda sig av stämplar från Stämpelkällan samt att man skall använda färgerna lila och gult och temat är naturligtvis Påsk.

 Pris? Ja inte innehållet i denna presentförpackning, den skall ges bort till påskhelgen.

Man jag kan lova ett bra pris och priset är.....titta in på Stämpelkällans blogg så får du se.


torsdag 14 april 2011

Mera vår

Fortsätter med lite vår, krokusar, från Prickiform. Syns lite här och var i trädgårdarna. Har låtit dom bli lila den här gången, färglagt med promaker penna. Distressat bakgrunden svagt i milled lavender. Dekorerat med band och en strassblomma på en oval. Kortstorlek 7,5 x 21 cm.

onsdag 13 april 2011

Vårkort

Ett vårkort i grönt med gula tulpaner. Tycker den här bilden med tulpaner och kanin verkligen andas vår och är precis vad texten En härlig årstid säger. Färglagt med promaker och klippt ut motivet, dekorerat nertill med klängrankehörn Alla stämplar från Stämpelkällan. 
Kortstorlek 15 x 15 cm.

tisdag 12 april 2011

Kort med änder

Har testat nya cardstocken från Tim Holtz, denna färg är Weathered Wood. Stämpeln från Crafty Individuals är stämplad med distress och sedan är det färglagt runt om med distresser. Dekorerat med en guldband och några strass. Kortstorlek 12 x 12 cm.

måndag 11 april 2011

Laptop kort - igen!

 En beställning till med ett laptop på. Denna gång till en något äldre tjej än den tidigare. Dekorerade med en egengjord blomkvist med körsbärsblom, rosor och blad samt band. Utstansade bokstäver.

 Insidan. Embossat texten från You do med vitt. Monterat magnet att stänga med.

Insidan fick en liten hörnstämpel från Panduro.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

söndag 10 april 2011

Kort med vallmo

Motiv från Crafty Individuals, färglagd med promaker penna. Dekorerat med band i öljetter och en rad pearlmaker, silver.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

lördag 9 april 2011

Ljuskort och kort

 Ljuskort med tags. Motiv och tex från Stämpelkällan stämplade med distress. Dekorerat med blommor,blad och stickles.

Vera och Agnes på moln, drömmer om mode - hattar och skor :) Stämpeln från Stämpelkällan. Dekorerat med bladslinga och blommor med strass i. Kortstorlek 15 x 15 cm.

torsdag 7 april 2011

Påskkorg

 Påskkorg att ge bort fylld med godis. Text och stämpelmotiv från Stämpelkällan.

Dekorerat med blommor, blad, band och strass. Papper Maja Design.
Länk till mall: 
http://egenblogg-rantho.blogspot.com/2010/06/tutorial-picknic-box.html


onsdag 6 april 2011

Kort och eggbox

 Kort med indianflickan Kemi från Stämpelkällan. Färglagt med promaker och stämplat Klockbakgrund med distress runt om. Dekorerat med prickig fjäder.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

En äggbox, med kinderägg, som en liten kille skall få till påsk. Monterat cirkeln med kycklingen Pim, från Stämpelkällan, med ytterligare en cirkel och sedan en scallop cirkel.
Storlek ca 8 x 8 cm.

tisdag 5 april 2011

Maja Design och blommor

Deltar med detta kort till tävling hos Lilla Pyssel Inger och Altheas mix där man skall använda Maja Design papper från serien "Fika", för övrigt fritt. Motiv från Crafty Individuals stämpalt med distress. Fjäril stansad med Marta Stewart stans och chalkad. Använt Pearl maker och gjort swirlar under fjärilen.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

söndag 3 april 2011

Påskkort

Påskkyckling från Panduro, färglagt med promaker penna, glitterlim på blomman. Distressat bakgrunden. Texstämpel från Inkido stämplat med distress.Dekorerat med band.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

fredag 1 april 2011

Grattiskort

Penny Black´s gratulationsparad färglagt med promaker penna. Använt stickers till texten. Blomman manupulerad lite för att få den lite mer ... maffig (?)
Kortstorlek 15 x 15 cm.
Skickar ett TACK till Elin som bytte stämpel med mej.