onsdag 30 november 2011

Godispåse


Har vikit en egen påse av gråpapper. Dekorerat med stämplar från Stämpelkällan och utstansade bokstäver och staket på en distressad bakgrund.
Och nu är det dags att fylla den med godis.....

Ni har väl sett Stämpelkällans adventskalender?

måndag 28 november 2011

Julkort


Inkidostämpel stämplad på baksidan av ett mönstrat papper. Glitterlim runt chalkad kant. Dekorerat med utstansade "barrblad" och en ros.
Insidan med distressat papper och guldembossad stämpel från Inkido.
Kortstorlek 12 x 12 cm.

söndag 27 november 2011

Namnsdag 27 nov.

 Idag är det 27 november och Astid. Någon har namnsdag och har uppvaktats med detta kort. papper från Bo Bunny. Stämpel med datum från Inkido, stämplad med Vintage photo och distressad.
Utstansad blomma som markerar dagens datum. Namnet skrivit med stickers. Organzaband som dekoration.
Den lite sneda och lite ojämna grattistexten kommer från Forma Hantverk.
Kortstorlek 10 x 15 cm.


lördag 26 november 2011

Jultags


Just nu har jag bara en tags att visa, blir nog flera. Har använt motiv och text stämpel från Inkido. distressat bakgrunden och stämplat men en Tim Holtz bakgrund med Versa Mark guld.
Pearl maker guld till bär på mistelkvisten.

torsdag 24 november 2011

Grattiskort

Beställningskort till en kille som fyller 16 och övningskörning till körkort skall påbörjas.
Stansat ut bokstäver och siffror. 3D-lack på bokstäverna. Dekorerat med cherry blossom och rosor samt utstansade blad. Text utskriven med hjälp av datorn.

Insidan med ett fack för gåva på vänster sida. Höger sida för egen text.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

Kort med kram och stämplade blommor

Här har jag embossat liten blomsterswirl från Stämpelkällan, med platinum, distressat bakgrunden och dekorerat med pärlor i blommorna mitt. Stämplat kram det mönstrade papper. En enda ensam körsbärsblomma med blad till.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

tisdag 22 november 2011

Tomten kommer

 Ett step card kort med tomten sittande på skorstenen, stämpel från Stämpelkällan färglagd med distresser. Granar stämplade, utklippta och en monterad med 3D-kuddar. dekorerat med glitterlim.
Text embossat med vitt. Granstämplar och text från Stämpelkällan.
 Snöstjärnor från Martha Stewart stans med strass.
Baksidan finns plats för en egen hälsning.

Ni har väl inte missat Stämpelkällans erbjudande, 30% på ALLA julstämplar? 

måndag 21 november 2011

Frökort

 Den här vikningen har jag sett på några olika bloggar och ville testa. Använde julpapper från Pion Design som jag vann tidigare i höst hos Lena. Dom är så fina så man vet inte om man vågar sätta saxen i dom. Men detta fick jag till och alla mönstrade papper är fån Pion.
Dekorerade med en liten tags från ett av pappren, oval med text från You do och en ros med utstansade blommor bakom.
Inuti har jag en tags från ett av pappren med en organzarosett.

söndag 20 november 2011

Ljuslykta

 Nu har jag också gjort en lykta efter beskrivning i senaste Inzpira tidningen. Fast jag läste och glömde, så jag fick räkna om några mått, så den är lite mindre än i tidningen.
Har använt en ljusgrå cardstock och rött i dekorationer. Mönstrade papper är Maja Design från förra året.

Och så här ser det ut med ett tänt batteriljus i.

lördag 19 november 2011

Tent card


Husrad från Crafty Individuals med ett färglagt hus, monterat på 3D-kuddar. I den distressade bakgrunden, ett träd med flygande fåglar, även dom stämplarna från CI. Kortstorlek 15 x 15 cm.

Veckans projekt ...


..hos Stämpelkällan denna vecka är en julstjärna. Här visar jag en egen modell som jag klippt till. Två likadana ihoplimmade med rullade kanter. Pearl maker silver i topparna. Ett motiv från Stämpelkällan i mitten, färglagd med pro markers penna. 

fredag 18 november 2011

Veckans stämpel...


....hos Stämpelkällan är Sjöhästen. Här har jag färglagt den med promarker penna. Kortmodellen är ett diamantkort. På höger sida har jag använt en grattisstämpel som är isärklippt.
Kortstorlek ihopvikt 10 x 10 cm.
Vill du vinna denna styämpel, så hoppa över till Stämpelkällans blogg och skriv en kommentar. Du har fram till lördag kl.23,59 på dej.

torsdag 17 november 2011

Jukort med ängel

 Julkort igan! Bäst att skynda på om man skall hinna med.
Har stämplat motivet från Crafty Individuals med Versa Fine, grön. Vingarna fått lite glitterlim. Dekorerat med utstansad swirl, blommor och utstansade snöflingor som jag lagt
glitterlim på. Syns lite dåligt på fotot. Mönstrat papper från Bo Bunny.


Till insidan har jag använt stämplar från Inkido, stämplat med Versa Fine.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

onsdag 16 november 2011

24 december

Snart är det julafton....38 dagar kvar. Har använt denna gulliga julflicka från Stämpelkällan , färglagt med distresser. Även texten stämplad med distress. Papper från Pion design. Dekorerat blomma med snökristall och en röd pärla. 
Insidan ett mönstrat papper som jag stämplat God Jul och bakgrundstext med distress.
Alla textstämplar från Stämpelkällan. Kortstorlek 15 x 15 cm.

måndag 14 november 2011

1-års kort

En tjej fyller 1 år och rosa skall det vara då såklart. Bakelse med ett ljus från Slöjd detaljer, färglagt med promakers. Ljuset fått pearl liquid på sig. Dekorerat med utstansad swirl och utstansade blommor och pearl maker, guld i blommornas mitt.
Insidan text från You do. Höger hörn dekorerat med en Nellie Snellen dies.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

söndag 13 november 2011

Fars Dags kort


Fars Dags presenter brukar vara slips eller skjorta, här en kombination av båda, på ett kort. Motiv från stämpelkällan färglagd med promarkerpenna. Text stickers.
Kortstorlek 10 x 15 cm.

fredag 11 november 2011

Grattiskort

Kort till en man, Grattis Anders!
 Grattisstämpel från Forma Hantverk, embossat i brunt. Kanter chalkat med brunt. Papper från Inkido stansat med Martha Stewart stans.


Insidan har jag stansat två av sidorna med samma stans som framsidan. Textstämpel från Vilda och motiv från Penny Black. Kortstorlek 9 x 14 cm.

Utmaning hos Mixen


Ni har väl inte glömt novemberutmaningen hos Mixen? Tid finns än, pågår fram till den 15 november. Fritt fram att göra vad man vill.
San´s Zombie Tophat har fått pryda detta kort. Färglagt med promarker penna. Har gjort en lite annorlunda vikning, framsidans delar går lite omlott. Höger sida har jag satt ett band och fäst spindelbrads på.

Insidan satte jag ett passande mönstrat papper att skriva på. En fladdermusbrads fick en plats till vänster. Allt material finns i Mixens shop.

onsdag 9 november 2011

Kort med hjärtetext


Ett kort till den man håller kär..... Stämplat Jonas Gardells kärlekstext från Stämpelkällan, med versa fine sepia. Dekorerat med glitterlim runt kanten, ett littet hjärtbrads och rosenknopp. En tags instoppad bakom textpappret för ett litet personligt kärleksmeddelande.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

Tändstickskort



 Ett tändstickskort i storlek 10 x 14 cm. Har bl a blivit inspirerad av Sindra, som har gjort flera sådana kort som hon visar i sin blogg. Har stämplat Julroshörna från Stämpelkällan, som jag sedan klippt ut och limmat fast. Stämplat en julros till, klippt ut 5 av blombladen och monterat på 3D-kuddar. Dekorerat mitten med glitterlim. Röda pärlor i hörnen.


På insidan har jag stämplat text från Stämpelkällan med distress. Nertill en rödrutig rosett.

måndag 7 november 2011

Julkort med Magnolia+ jultags

 Var på mässa i Uppsala i helgen, blev bl a ett inköp av denna dies, lyktstolpe. Har fått låna den här fina Magnoliastämpeln från Marie, skickar ett Tack till dej. har färglagt med promarkerpenna samt EN copic, den blå färgen, också ett inköp på mässan. Spännande att prova, en helt annan känsla att färglägga med än vad jag är van vid. God Jul texten från Stämpelkällan.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

Har även testat de nya vinter distressfärgerna och gjorde lite snabbt några jultags, väldigt enkla.
Har embossat i vitt och använt motiv från Crafty Individuals, Artemio och Inkadinkado. 

lördag 5 november 2011

Retro kort ?

Försök till ett retrokort, en beställning med färger i brunt och orange. Stämplat motiv från Laura Ashley och distressat bakgrunden. Dekorerat med glitterlim, guld.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

torsdag 3 november 2011

Litet julkort


Julkort med en av Bildmålarnas nya ministämpel, Mimosa väntar. Färglagt med distresser på akvarellpapper. Ljust kommer från Stämpelkällan.
Textstämpeln kommer också från Bildmålarna. Dekorerat med julblomma och små kvistar. Papper från Pion. Kortstorlek 12 x 12 cm.

onsdag 2 november 2011

Jultag


En stor tag, 10 x 15 cm, med motiv från Stämpelkällan. Stjärnan stämplad med versa fine och sedan distressad. Snögubben färglagd med promarkers, pepparkakshjärtan har fått 3D-lack. Blommorna utstansade och fått lite pearl maker, guld, i mitten.


Baksidan satte jag ett skrivpapper för egen text och stämplade med en hörnstämpel.

tisdag 1 november 2011

Ny utmaning hos Mixen


Novemberutmaning hos Mixen med Halloween tema, för övrigt fritt att göra vad man vill t ex  kort, askar eller annat. Utmaningen håller på 1-15 november. Vinst från Sans Design.
Allt material finns att köpa hos Mixen.