fredag 29 juni 2012

Grattiskort

Här har jag använt Stämpelkällans Brevlådestämpel, men undvikit själva brevlådan. Färglagt med promarkers penna. Humlan också färglagd med promarkers, utklippt och fått 3D-lack på vingarna. Dekorerat med organzaband, blomma och glitterlim. Text och humlan kommer också från Stämpelkällan
Kortstorlek 15 x 15 cm.

torsdag 28 juni 2012

Somrigt kort

Hittade denna gratis digistamp någonstans på nätet, färglagt med promakers. Text från Pysseldags. 
Papper Maja Design. Kortstorlek 10 x 21 cm.

tisdag 26 juni 2012

Rund tags

Motivdam från Crafty Individuals med 3D-lack på. Monterad på en utstansad cirkel från Nellie Snellen och en cirkel stansad med en hörnstans från Martha Stewart. Dekorerat med utstansad swirl, blomma med pärla och ett spetsband.

söndag 24 juni 2012

Badkarsdam

Stämpelmotiv från Vilda Stamps, färglagd med promarker penna och dekorerat med glitterlim. Textstämpel från Pysseldags. Dekorerat med egengjorda blommor, utstansade blad och dekorationsknoppar.
Papper från Inkido. Kortstorlek 15 x 15 cm.

torsdag 21 juni 2012

Kramkort

Ett kort med en kram. papper från Prima, texstämpel från Pysseldags. Dekorerat med blommor, pärlspröt och några pärlor. Kortstorlek 15 x 15 cm.

måndag 18 juni 2012

Gratulerar

 Här har jag använt en stämpel från Kaiserkraft som jag köpte på mässan i Uppsala i slutet av maj. Stämplat med distress på distressad bakgrund. Runda textstämpeln kommer från Inkido och är stämplad även den med distress och så har jag satt en liten blomma i mitten.

Kanterna stansade med en Martha Stewart stans och även insidans skrivpapper har fått likadan kant samt chalkad med mörk rosaröd. Kortstorlek ca.12 x 12 cm.

lördag 16 juni 2012

Kylskåpspoesi

Veckans projekt hos Stämpelkällan är kylskåpsmagneter. Passade då på att ta plocka några ord från Stämpelkällans textstämplar som jag stämplade upp med Versa Fine, klippte ut, chalkade kanterna och limmade upp på magnetbitar. Läs och kanske njut. Titta in på Stämpelkällans blogg och kolla vad de andra i teamet gjort.
fredag 15 juni 2012

Tags med sommarvisa

En trädgårdsfest står för dörren. Har gjort denna tags att sätta på en present vi tar med.
Har stämplat texten " Och nu så vill jag sjunga...." från Stämpelkällan med Versa mark på mönsterpapper.
Chalkat kanterna. Dekorerat med utstansad blomcirkel och fäst några cerisrosa blommor med pearlmaker i mitten. En utstansad MS fjäril med glitterlim på, samt gula utstansade blommor med pärla i mitten.
Storleken på tagsen är 8 x 16 cm.

onsdag 13 juni 2012

Födelsdagskort


Ett kort på beställning som jag gjorde för några veckor sedan, men först idag fyller födelsedagsbarnet; så Grattis säger jag den här vägen. Bakom den vita cirkeln finns ansiktet på den som fyller, men som jag alltid väljer att dölja. Har klippt ut en klänningsfigur från ett Graphic 45 papper och satt på ett Bo Bunny papper. Det mönstrade pappret också från G45. Dekorerat med en långkvistad bukett liljor, utstansad bladswirl och en avlång tags fastsatt med en brads och stämplad med text från Reprint.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

söndag 10 juni 2012

Sommarros

Inspirationskort till Mixens pågående utmaning med tema sommar. Till sommaren tycker jag att rosor tillhör... o en annan fjäril ;)  Rosen är gjord av utstansade blommor  i akvarellpapper ifrån silluetten som Mia på Mixen har fixat. Färgat dom med distress ink, format till och limmat ihop. Härliga Pionpapper och dekorerat med utstansade blad, även dom från siluetten och några utstansade fjärilar från en Martha Stewartstans, distressade.
Organzaband knuten till en rosett. Kortstorlek 15 x 15 cm.
Allt material från Mixens shop.

fredag 8 juni 2012

Litet projekt

Detta har jag pysslat med de senaste dagarna, placeringskort till ett bröllop som är imorgon. Stansade ut en vinröd/röd bakgrund med en Nellie Snellen dies och limmade namnlappen på. Tog lite tid att mäta rätt o stansa, men det var enkelt. Färgade pappret kommer från Inkido och glittrar lite på ytan.

torsdag 7 juni 2012

Kort med Tim Holtz stämplar

Kunde inte låta bli att köpa dessa stämplar, eftersom jag gillar fjärilar. Har distressat bakgrunden i gröna nyaser och gult, stämplat med svart dyna. Stämplade fjärilarna och klippte ut.
Ett bra o ha kort, eller hur? Kortstorlek 10 x 15 cm.

tisdag 5 juni 2012

Ask i blått

 Här gick något snett... blev inte som jag tänkt mej från början och jag är inte nöjd. men här kommer resultatet.

 Motiv från Crafty Individuals stämplad på akvarellpapper och färglagd med distresser.
Dekorerat med snurrblommor som chalkats lätt med blått, några blad och strass.

Stämplade på kanterna med en rosstämpel från Bildmålarna. Alla kanter chalkade med blått. 
Asken har fått fötter från "skrot" som maken hittade i garaget. Behändiga små kulor som monteras fast innifrån asken med en skruv. Storlek 11 x 8 cm.

söndag 3 juni 2012

Studentkort med ask

 Denna gång ett grönt studentkort, ca 12 x 15 cm i storlek.Text från You doo och namnet är utstansade bokstäver. Dekorerat med blommor och blad. Organzaband att knyta ihop med.
Det mönstrade pappret är från K-design.
Insidan ficka med tags för egen text. Studentplakat med ballonger som är "färglagda" med stickles.
Asken på höger sida med OH-plast och en tags inuti med hållare för rullade sedlar. 

lördag 2 juni 2012

Grattiskort till 60-åring

 En motorintresserad 60-åring i släkten gratulerades igår och jag fixade ihop det här kortet, riktigt kul att göra och jag är helnöjd :)
Eftersom han bl a har några gamla mopeder, så tyckte jag att Vilda stamps moped passade bra. Stämplad på akvarellpapper och färglagd med distresser, lite glitterlim i naven för effekt.
Då han dessutom brukar åka ut på olika träffar och åka en längre tur med likasinnade, var natur och en hastighetsskylt given. Gräset från Viva Design stämplad med grön Versa Fine, bakgrunden distressad med tumbled glass.

 Övre papperslagret monterat med 3D-kuddar för att få lite liv i bilden. Skylten monterad på ett sugrör som färgat med alco ink, silver. Mönsterpapper från K-design, tyckte jag passade bra, är skrapade och chalkade i kanterna. Bokstäverna utstansade.

Insidan enkel med ett skrivpapper, distressad i kanterna med pumice stone. Stämpeln från Reprint, stämplad med samma dyna. Kortstorlek 15 x 15 cm.

fredag 1 juni 2012

Utmaning hos Mias Mix

 Nu är det dags för den  
sista utmaningen innan sommaren hos Mias Mix.

Sommar och sol är temat
och ni får göra precis vad ni vill så länge det är somrigt!
Utmaningen håller på fram t o m 15 juni.
Här kommer mitt inspirationsbidrag, ett kort med fjärilar.

               Papper från Jillibean soap. Fjärilarnas vingar utskurna och uppvikta. Själva kroppen och övrigt papper fastlimmat på rosa cardstock. Egengjorda stickers till texten.
                                                                   Kortstorlek 15 x 15 cm.
Allt material från Mixens shop.