onsdag 31 oktober 2012

Förkylningstider?

 Klädde in en sån där kartong med pappersnäsdukar, Kleenex.  Har använt papper från Bo Bunny. Lille Henry från Whiff of Joy mår visst inte så bra. Har färglagt med promarkers penna och lagt glitterlim runt om ramen. Krambiljett från Roxstamps.

 Ovansidan sparsamt dekorerad med bladswirl och blommor som fått pearl maker i mitten.

 Baksidan sitter ett litet kuvert med en krya på dej hälsning från Roxstamps.

Så här såg förpackningen ut från början och den tilltalade inte mej.

Vill ni se hur jag har det i mitt pysselrum? Hoppa då över till dagens inlägg i Stämpelkällans blogg.

tisdag 30 oktober 2012

Granar i natthimlen

En vinterhimmel som gnistrar över grantopparna. Stämplat granara flera gånger på blådistressad bakgrund. Dekorerat med glitterlim, crystal, för att få fallande snökristaller. Dekorerat med textvimpel och en utstansad  snökristall dekorerad med glitterlim, silver.  

Insidan med en vikning liknande tri-shutter-card.
O helga natt på vänster sida och en julhälsning på höger. Alla stämplar från Stämpelkällan.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

måndag 29 oktober 2012

Tags till vinflaska

 
Mörk vinflaska, så jag valde en mörk tags för att den skulle passa in. Tim Holtz distress cardstock och kört i embossingfolder, grunge stripe. Dekorerat med utstansad swirl och TH löv som är stämplade med bakgrundstext från Stämpelkällan och distressade med bl a mahogny. Även en liten tags fick pryda tagsen. Den är stämplad med text från Roxstamps och distressad med vintage photo. 

fredag 26 oktober 2012

Grattis till 50-åring

Ett ramkort dekorerat med blommor, stora beige rosen egengjord, siluettblad, slända som hänger i en rosett samt en vinranka i hörnet dekorerat med glitterlim, guld. Även duttat guld i botten samt crystal på rosorna och ett passande band runt om ramen. Siffrorna utstansade och limmade på två olika cirklar utstansade med en Nellie Snellen dies. Papper från Bo Bunny.

Insidan yta för egen text med stämpel från Rox Stamp. Nertill en utstansad bård från Memory Box. Kortstorlek 15 x 15 cm.

torsdag 25 oktober 2012

Tags med ängel

Distressat en maillatags med olika färger.Stämplat ängel från Hobby o Hantverk, noter från Crafty Individuals och poststämpel från Gummiapan. Embossat snökristaller från Inkido i sparkling silver.
Utstansad snöstjärna med glitterlim i silver.

Baksidan stämplad juletikett och snökristaller från Inkido med blå distress.
Måttet på tagsen 9 x 15 cm.

onsdag 24 oktober 2012

Inget vanligt kuvert

Blev ombedd att fixa ett kuvert till ett lottpaket, men kunde då bara inte vika till "ett vanligt kuvert". Mottagaren gillar rött, så i dom nyanserna fick bli valet av papper, som kommer från Maja Design.
Stansade ut en blomsiluett i rött, med en dies från Memory Box, monterade på ett vitt cardstockoch satte på en mönstrad bit av Maja papper. Detta blev själva "locket".

När man sedan öppnar kuvertet så finner man grattishälsningen som kommer från Kort o Godt.
Längst upp en utstansd halvcirkel för att kunna fånga upp innehållet.
Kuvertets storlek ca 9 x 13 cm.

måndag 22 oktober 2012

Julkort

Papper från Inkido och bilden utklippt från baksidan av pappret, inramad av spellbinders dies. Texten stämplad och monterad på en utstansad dies från Memory Box. Dekorerat med blommor, kvistgrenar och pärlor i hörnen. Kortstorlek 10 x 15 cm.

söndag 21 oktober 2012

Julvätte

  Kramvätte från Vilda stamps färglagd med distresser, utklippt och monterad på en bakgrund av utstansade spellbinders. Textstämpel från Vilda.

Insida stämplad med text och splash från Inkido. Kortstorlek 12 x 12 cm.

lördag 20 oktober 2012

Julkort

Veckans projekt hos Stämpelkällan är att använda flera stämplar och maska ihop. Har använt mej av tomte, två olika granar samt jultext. Stämplat på akvarellpapper och färglagt med distresser. Dekorerat med julblomma, band och en tags med text.
 

Insida med plats för hälsning. Stämplat text och hörnblomma, båda fån Stämpelkällan.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

torsdag 18 oktober 2012

Utmaning

Utmaningen vi fick denna gång var att använda en stämpel och bygga den i 3D.
Använde mej av Kanin med stora öron. Öronen monterades med 3D-kuddar och trampdynorna med ihopvikt dubbelhäftande tejp. Stämpel och text från Stämpelkällan.

tisdag 16 oktober 2012

Grattis till 40-åring

Beställningskort till en 40-årig man. Papper från Bo Bunny. Cirkel med stämplade noter från Artemio och distressad bakgrund. Siffrorna utstansade i guldglitter papper. Dekorerat med utstansade dies från Memory Box, blommor och höstblad.
 

Insidans vänstra sida ficka för pengar. Höger sida text från Reprint.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

måndag 15 oktober 2012

Veckans skiss ....

.... hos Stämpelkällan  gjorde jag så här. Har färgat in bakgrunden med Dylusions spray och stänkt över grön distressfärg. Stämplat musikslingan och text. Stansat ut en stjärna samt torrembossat den. 
Kortstorlek 10 x 15 cm.

lördag 13 oktober 2012

Tags med text

 
Tagsen distressad och torrembossad, bandet färgat med distress. Stämplad text från Inkido.

torsdag 11 oktober 2012

Grattis till jazzinstresserad 70-åring

 Beställningskort till en man som fyller 70 år och med bl a intresse för jazzmusik.
Har använt stämplar från Vilda Stamps och färglagt med distresser på akvarellpapper. Försökt göra ett kort med collage. Stämplat namnet i banderollen och siffrorna utstansade. Basen har fått ett lager 3D-lack för att bli lite blank. Glitterlim, guld, runt akvarellpappret.

Insidan stämplat text från Kort o godt.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

tisdag 9 oktober 2012

Nya stämplar hos Stämpelkällan

På helgens mässa i Karlstad, släpptes nya stämplar hos Stämpelkällan, finns under nyheter i shopen.
Här kommer några av dom.

Ren som står, färglagd med promarkers penna. Bakgrunden distressad och snöflingor med pearlmarker. Runt ovalen en sträng med glitterlim. 
Banderoll med jultext är ny sedan någon månad, monterad på 3D-kuddar.


Så kommer det en ren som INTE kan stå, platt fall blev det för den. Men en fin swirl i det gröna gjorde han innan fallet ;) Torrembossad bakgrund, dekorerat med röd blomma med en textcirkel i.
 
Med denna lilla söta Flicka med pepparkaka, kunde jag inte motstå att göra en liten påse. Kanske till en liten adventsgåva fylld med pepparkakor vid glöggfika 1:a advent?

söndag 7 oktober 2012

Speciellt grattiskort

 Med en litet stämpelmotiv från Phunny Face, valde jag att göra ett kort till en person med en speciell hälsning i. Till bakgrunden runt motivet har jag använt en embossingfolder, distressat med flera färger och lagt glitterlim ovanpå, fast det är svårt att se.

Insidan har en text utskriven med datorns hjälp.
Kortstorlek 10 x 15 cm.

torsdag 4 oktober 2012

Kort med lövkrans

 
Inspirerad av en tutorial på Skaparlustens blogg, så gjorde jag denna lövkrans. Stansat ut olika löv i olika papper. Chalkat kanterna och limmat fast runt en utstansad cirkel med stämplad text från Reprint. Kortstorlek 15 x 15 cm. 

onsdag 3 oktober 2012

Välkommen till världen

Nu har lilla Clara kommit. Har gjort detta kort och skickat till familjen. Motiv från Magnolia färglagt med distresser och glitterlim på vingarna. Monterat det randiga pappret på 3D-kuddar för lite effekt. Namnet utstansat och den stämplade texten från Stämpelkällan.

På insidan satte jag stjärnor med födelsedag och tid, hade inte mer info. Höger sida en skrivyta för egen text. Kortstorlek 15 x 15 cm.

tisdag 2 oktober 2012

Kort med kuvert

Ett kort med kuvert. Målat motiv från Stämpelkällan med promarkers. Klippt ut och fäst på bakgrundspapper. Dekorerat med organzaband och en julgransbrads, samt glitterlim på mössan. Kortet som stoppas i kuvertet har jag stämplat julhälsning och snöstjärnor, även
dom från Stämpelkällan. Kortstorlek 8 x 14 cm.

måndag 1 oktober 2012

Hösten är här

Grönt, olika orange färger, pumpor... ja det är väl höst. Har distressat en bakgrund, med rivna kanter och stämplat höstcollage från Pysseldags. Målat stämplade pumpor, okänd leverantör, med distresser. Klippt ut och limmat fast tillsammans med utstansat Magnoliastaket.
Kortstorlek 15 x 15 cm.