måndag 31 december 2012

Gott Nytt År

Önskar alla ett Gott Nytt År med detta kort. Motiv från Kenny K färglagt med promarkers samt silverpenna på hennes smycken, monterat med 3D-kuddar på papper från K-Design. Klocka utstansad i glitterpapper med Tim Holtz dies. Dekorerat med några blommor/blad och silverstjärnor. Texten som är okänd, embossat i vitt. Kortstorlek 15 x 15 cm.

söndag 30 december 2012

Gott Nytt År kort

 Motiv från Bildmålarna färglagd med promarkers. Ramen runt om är en spellbinders. Ett kort som skall skickas med posten=lätt, därför sparsamt med dekorationer. Tycker även att det inte behövs mer dekorationer med det glittriga pappret. En glittersträng blev det däremot runt motivets papper.
Text och siffror utstansade i svart glitterpapper.

Insidan har jag stämplat med en klockstämpel som får en att tänka att vårat tolvslag har en annan tid i en annan del av världen. Kortstorlek 15 x 15 cm.

fredag 28 december 2012

Dekorerad chokladask

Toffifee ask med ny klädsel.
Papper från Bo Bunny. Dekorerat med egengjord ros färgad med distress och med glitterlim på, Frosted lace, och andra blommor. Utstansade Tim Holtz dekorationer med glitterlim, Platinum, på.
 Ett utstansat hörn fick placering i hörnet ;)

torsdag 27 december 2012

Chokladkaka i en liten ask

En paketerad chokladkaka så här i mellandagarna.
Papper från Bo Bunny. Dekorerat med utstansat gångjärn och blomma från Tim Holtz.
 Stämpel från Pysseldags.

Inuti finns plats för en chokladkaka från Lindt.

måndag 24 december 2012

Jultags

Stora tags som skall sättas på chokladkartonger.
Den västra distressad och sedan embossad med hologram. Utstansad gran med pärla i toppen och utstansad stad med "puffsnö" på. Längst ned text från Gummiapan.
Högra tagsen distressad bakgrund med stjärnbakgrund och en snöyta nertill som jag har rivit ett papper och limmat fast. Utstansad Tim Holtz ren och God Jul band inträtt i en utstansad dekoration från Memory Box, som är distressad i samma färg som bakgrunden.

Önskar er alla en riktigt God Jul.

söndag 23 december 2012

Juletiketter

 Gjort några julklappsetiketter. Snögubben och texten från Gummiapan, färglagt med promarkerspenna. Den ensamma etiketten har motiv från Bildmålarna och minitext från Gummiapan, färglagt med distresser.

Blev några stora etiketter också att sätta i blomgrupper. Stämpel från Vilda stamps som jag stämplat med svart dyna på den ena och grön dyna på den andra och embossat med hologram.

lördag 22 december 2012

Ny kalender

Snart dags för nytt år. Veckans projekt i Stämpelkällans blogg är just kalender. Jag har valt att göra en väggkalender. Distressade bakgrunden och stämplade med bakgrundsstämpel lite här och var. Torrembossade en label från Tim Holtz och distressade den. Dekorerade med utstansade blommor och naturligtvis - det nya året. Köpt dagblock som fästs fast, samt en liten uppängning med snöre.
Samtidigt passar jag på att önska er alla en riktigt God Jul.

fredag 21 december 2012

Julkort

Ytterligare julkort av den beställning jag fick för någon vecka sedan. Dessa också i enklare stil. 

Textestämpeln från Forma Hantverk. Stora stjärnorna spellbinders. Små stjärnorna "skräp" från en kantstans från Magnolia. Dekorerat med julband, blommor som jag tycker är jättesöta och har en fin röd färg, samt en kvist som jag har fått, så jag vet inte märke på stansen. 
Kortstorlek 12 x 12 cm.


Även detta kort i storleken 12 x 12 cm, ett behändigt format, om man vill ha lite mindre kort.
Textstämpel från Stämpelkällan. Dekorerat med julblomma och utstansad järnekskvist med dekoration av glitterpenna. Några pearl maker "duttar" i guld runt om. Papper från Pion.

torsdag 20 december 2012

Enkelt julkort

Enklaste julkortet?  
Har stämplat, färglagt, klippt ut och limmat fast på den torrembossade pappret.
Motiv från Stämpelkällan. Kortstorlek 12 x 12 cm.
Kolla in Stämpelkällans blogg och se de andra DT tjejernas kort.

tisdag 18 december 2012

Glittrigt julkort

Vilda stamps julgransrad stämplat med svart dyna och embossat i Rainbow sparkle pulver. Ser bättre ut i verkligheten än vad det gör här på fotot. Enkelt kort med dekoration av ett vinrött smalt band.
Kortstorlek 9 x 16 cm.

måndag 17 december 2012

Veckans skisstolkning.....

 
.....tolkade jag så här. Embossade swirljulgran i glittrigt blått på vellum. Dekorerade med glitterlim runt om. God Jul banderoll monterad på 3D-kuddar. Papper från Maja Design.
Kortstorlek 15 x 15 cm.
Kolla in skissen och se hur dom andra DT-tjejerna tolkade den kan ni se HÄR.

Motiv och text finns HÄR.

söndag 16 december 2012

Nyårsklocka

Börjar med att tacka alla för era varma och fina kommentarer, värmer gott.

 Ett egendesignat klockkort, golvur. Urtavlan från Marianne Design, chalkat runt siffrorna. Ovanför sitter ett ornament, som är ett utstansat hörn och som fått 3D-lack över. I rundeln nertill text från Kortstugan, embossat i sparkle silver. Runt om på den svarta cirkeln, dekorerat med pearl maker, silver.

Insidan finns text från okänt ställe, stämplat på flera rader med silverstämpel och plats för egen text.

Ställer man sedan kortet upp, så ser det ut så här.
Höjd ca 18 cm.

lördag 15 december 2012

Första julklappen inslagen

Då har man börjat slå in julklapparna, det skall inte bli så många i år, vilket man säger varje år .
Jag vek till en pillowbox ca 12 x 17 cm, av Inkidopapper. Lindade ett hampasnöre runt om och fäste en juletikett från Maja Design i snöret. Klart.

torsdag 13 december 2012

Mimo i rött

Mini Mimo i rött, färglagt med distresser, gult glitterlim på stjärnorna. Runt om utstansad spellbinders. Text från Stämpelkällan stämplad med Versa Fine röd. Dekorerat med twineband och en blomma med hjärtbrads i mitten. Papper från Maja Design. Kortstrolek 15 x 15 cm.

onsdag 12 december 2012

Julsläde

Ett inspirationskort till den pågående julutmaningen hos Stämpelkällan. Ni hänger väl på?
Siluttsläde från Stämpelkällan stämplad med distress på en distressad bakgrund med snöflingor av pearlmaker. Granraden utstansad med en Tim Holtz dies och snö av snöpennan. Text utstansad.
Kortstorlek 10 x 15 cm.

tisdag 11 december 2012

Tag med cyklamen

 Hittat fina blomstämplar hos Momas och har här färglagt en cyklamen med distresser. Denna blomma finns i många olika färgnyanser, jag valde lite rödrosa, passande i jultider. Hinken färglagd med distress metallic, för att få fram känslan just av en metallhink.

Här syns att jag monterat fast motivet med 3D-kuddar. Kanten på mönsterpappret rivet och chalkat. Dekorerat med en bit snöre, pärlor och en textbiljett från Roxstamps.
Tags storlek 8 x 16 cm.

måndag 10 december 2012

Dopkort

 Våra söners kusin har döpt sin andra son och han har fått namnet Elis.
I all hast fick jag göra detta kort, men nu var det ett tag sedan jag gjorde det :)
Papper från Graphic 45, text från Pysselpassion. Bokstäver utstansade. Dekorerat med rosett med en nallebrads.

Insidan. Kortstorlek 15 x 15 cm.

söndag 9 december 2012

Julkort i rött

Ytterligare ett beställningskort. Papper från Viva design (osäker) Stämpel från Inkido stämplad med Versa Fine sepia, dragit över glitterlim Rocky över hela ytan. Stnsat ut rundeln med en Nellie Snellen stans. På kanten sticker snöflingor från en Tim Holtz dies fram, lite bruntonade och även där glitterlim på samt en guldpärla. Kortstorlek 12 x 12 cm.

lördag 8 december 2012

20-åring

Sonen fyller 20. Fixade en tags med motiv från Kenny K färglagd med promarkers penna och monterad med 3 D kuddar förutom fötterna som jag limmade fast. Text och siffror utstansade från Tim Holtz dies.
Öl ska ju skumma, så jag använde mej av snöpennan, la lite gult glitter upptill på ölen. Bakgrunden torrembossad med tegelstensmönster, TH folder och så har jag fägat in med distress mahogny.
Storleken på tagsen 9 x 16 cm och utstansad från Tim Holtz dies.

fredag 7 december 2012

Julkort i grönt

Ett av flera beställningskort, något enklare. Motiv från Crafty Individuals stämplat med grön Versa Fine. Fapper från Inkido, stjärnkanten från Magnolia och texten från Reprint. Dekorerat med strass i hörnen. Kortstorlek 12 x 12 cm.

torsdag 6 december 2012

Tags med jullandskap

Motiv från Heindesign stämplat med versa fine sepia. Dekorerat med blommor, kvistar, snöstjärnor med glitterlim och en strass på, samt rosett. Text från Stämpelkällan. Tagstorlek 9 x 15 cm.

onsdag 5 december 2012

Juldekoration

 Fönsterdekoration till jul. Har vikit en "pappersrosett" och dekorerat mitten med motiv från Stämpelkällan. 
Kanterna stansade med en Martha Stewart stans. 

Andra sidan God Jul banderoll från Stämpelkällan och dekorerat med mini poisetta och kvistar.
Papper från Glitz. Ca 14 cm i diameter.

måndag 3 december 2012

Julkort med Mimo mini

Julkort i blått och brunt med Mimo mini sittande i en cirkel. Färglagt med promarkers penna. Papper från Bo Bunny, stansat ut kanten med en stans från Tim Holtz. Dekorerat med "julkula" med text stämplad i och ett band med rosett samt små poisetta blommor, stans från Nellie Snellen. Strass i varje blomma. 
Stämplar från Bildmålarna.

Insidan dekorerad med en bit mönstrat papper och stämplade snökristaller i hörnet. Den stora från Reprint den lilla en minikloss. Kortstorlek 15 x 15 cm.

söndag 2 december 2012

Grattiskort

Enkelt grattiskort med text från Inkido. Dekorerat med snurrblommor i vellumpapper och dekorerat med glitterlim, ser ut som kristallblommor. Utstansade blad som chalkats. Papper från Maja Design, summer vintage.

Tag från Magnolia med text från Paper. Höger sida en ficka för lotter, i det här fallet. Stämplat en borderkant från Inkido. Kortstorlek 15 x 15 cm.

lördag 1 december 2012

Julkulor i papper

 
Har försökt mej på att gör julkulor till granen, i papper och så här ser resultatet ut.
Varannan remsa är färgad och varannan är stämplad. Den gröna stämplad med grön dyna och den röda med röd dyna. Har använt dessa stämplar: swirljulgran och julkula från Stämpelkällans shop.