torsdag 30 maj 2013

40-åring

 Beställningkort till en manlig 40-åring. Alltid svårt sägs det, även för mej. Knåpade ihop detta, då jag inte hade så mycket info om födelsedagsbarnet. Notpapper från Inkido, blå cardstock med kant stansad med Martha Stewart stans. Siffrorna utstansade. Dekorerat med ormbunksblad och blommor.

Insidan Inkidos norpappermed stansade kanter och papper för egen text.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

tisdag 28 maj 2013

Stafflikort med "bubbla"

 En beställning till en 40-åring. Stafflikort med en bubbla och innanför en stor röd ros och bredvid några mindre samt en annan liten röd blomma. Dekorerat med utstansat litet blad i guldpapper och strött några strass runt om. Papper från Bo Bunny, metallhörn från K-design.

Uppställt så syns även ett skrivfält, utstansat med en spellbinder,för egen text. Kortstorlek 15 x 15 cm.

måndag 27 maj 2013

Bra-å-ha-kort

Mitt bland alla studentkort kommer här ett bra-å-ha kort. Papper från Bo Bunny. Dekorerat med några små utstansade spellbinders och i mitten en strass, Kortstorlek 15 x 15 cm.

lördag 25 maj 2013

Morsdag kort

 Så blev det ännu ett kort till en mor i år. Skickade detta till min mamma i veckan, för att det skulle komma fram i tid. Valde även denna gång en korg från Marianne Design fylld med blommor och blad. Bladen kommer från en Crafts-too dies och blommorna är en blomstans. Satte ett organzaband med knut i korgen för att piffa upp lite. papper från Maja Design. 
Vet inte hur det enfärgade pappret ger för färg, men det är ljuslila.

Insidan fick en ficka för några lotter och andra sidan en utstansad spellis som jag skrev text på för hand. Har för första gången, tror jag, förlagt min Morsdags stämpel. Hade den för några veckor sen, men kanske hittar den i tid till nästa år. 
Kom inte o säg att det är stökigt på mitt pysselbord ;) för det är det inte. Har det väldigt städat just nu efter att sonen tyckte jag hade lite oreda.

torsdag 23 maj 2013

Mors dags kort

Ett Morsdags kort som jag glömde visa förra året. Bakgrundstext med blomma och fjäril som dekoration. Oval med text från Stämpelkällan och ett rosa organzaband.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

onsdag 22 maj 2013

Studentkort 3

Ett studentkort till, samma papper, Reprint, men ändå lite olika de andra. Textstämpel från Magnolia och siffror från You do. Namnet utstansat i mönsterpappret. 
Kortstorlek 15 x 15 cm.

tisdag 21 maj 2013

Studentkort 2

Så kommer studentkort nr.2. Papper från Reprint, textstämpel från Magnolia och siffror från You do. Namnet utstansat i mönsterpappret. Kortstorlek 15 x 15 cm.

söndag 19 maj 2013

50-års kort

Man som fyller 50, intresserad av MC och bor på landet. Kon tror jag kommer från Mo manning och MC:n från Stämpelkällan, färglagt med promarkers. Utstansat gräs från Magnolia och staket från Marianne Design.
Namn och ålder utstansat. Kortstorlek 15 x 15 cm.

lördag 18 maj 2013

Kort till en 1-åring

Grattis Alex på 1 års dagen.
Ett enkelt kort till en liten stjärna. Stjärnan färgad med dylusions spray. Pappret bakom är ett silverpapper och ettan utklippt på frihand. Kortstorlek 15 x 15 cm.

torsdag 16 maj 2013

Studenkort 1

 Då börjar försommarens stora äventyr, Studenten och här kommer det första beställningskortet av flera och det är till en kille. Pappret från Reprint, stämpeln från Pysselpassion och färglagt med promarkers.
Textstämpel från Magnolia och sifforna från You do.
Har valt samma papper till de 3 första korten jag gjort, sedan tog pappret slut, bara att skaffa mera.
Sparsam dekoration, endaast en stor prästkrage. Bokstäver, Tim Holtz dies, utstansade från mönsterpappret. Kortstorlek 15 x 15 cm.

Insidorna ser i storlt sett likadana ut på alla 3. De andra 2 korten kommer en annan dag.

lördag 11 maj 2013

Till en pensionär

Dags för en pensionär igen på min arbetsplats. Denna gång en man med intresse för böcker, resor och gärna en kopp kaffe. Motiv från olika stämpelföretag fästa på en utstansad blomcirkel från Memory Box. Texten från K-design embossad i matt roströd färg.
 

Insidan stämplade med hörn från K-design.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

torsdag 9 maj 2013

Kort med kram

Papper från Reprint och utstansade delar med en spellbinder. Texten i mitten kommer från Roxstamps.
 

Insidan utstansade delar för skrivfält. Kortstorlek 10 x 15 cm.

tisdag 7 maj 2013

Bröllopskort

Beställningskort och det skulle finnas guld med. Mönstrat papper från Inkido, bakom motivet ett torrembossat ark, distressad först och sedan är det inka gold på ytan. Motiv från Vilda stamps och distressad bakgrund. Brun spellbinder bakom motivet. Utstansade bokstsäver och dekoration av blommor i lila toner. Utstansat hjärta med datum i.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

söndag 5 maj 2013

Dopkort i rosa

Fick beställning på ett rosa dopkort med kort varsel. Motiv från Phunnyface färglagt med promarker, text från Pysselpassion. Bakom motivet utstansad cirkel från Cherry Lynn.
Dekorerat med rosett och blommor.
Insidan dekorerat med ett utstansat hörn från Marianne Design.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

fredag 3 maj 2013

Blommor till Mor

Korg fylld med blommor ska mor få. Korgen dies från Marianne Design. Monterad med 3 D kuddar och fylld med blad från Memory Box dies och blommor från Nellie Snellen dies med gloss gel i mitten.
Mönstrat papper från Graphic 45. Text från Stämpelkällan på en spellbinders med distressad bakgrund.
Kortstorlek 15 x 15 cm och kortmodellen heter kanske vridet stafflikort (?)