lördag 31 augusti 2013

Grattiskort

 Svägerskan fyller år.
Utstansad spellbinder distressad. Text från K-design. Utstansad kopp från Memory Box med crackle paint, ger sån fin effekt. Fyllde koppen med utstansade grenar, från Memory Box och färgade med distress, samt små köpeblommor. Bakgrunden distressad och mönstret kommer från en stencil.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

Insidan med en spellbinder oval att skriva i samt utstansad text och blommor från Roxstamps. Använt samma distress att färga in dessa med som på framsidan.

torsdag 29 augusti 2013

Grattiskort

Torrembossad bakgrund infärgad med inka guld, graphit. Utstansade motiv från Tim Holtz och Magnolia, bokstäver utstansade. Kortstorlek 15 x 15 cm.

onsdag 28 augusti 2013

Bokmärke

Bokmärke av lite småpapper och en tillklippt uggla, chalkad runt kanterna och pärlor i ögonen. 
Monterad på en utstansad spellbinder. Storlek 7 x 19 cm.

måndag 26 augusti 2013

Kort med dies från Marianne Design

Ville testa min nya dies från Marianne design, men krångla nog till det så det blev inte så bra som jag ville.
Även urtavlan kommer från Marianne design. Dekorerade med blandade blommor, blad och några pärlor, samt en metalldekoration.

Insidan med skrvyta på mönsterpapper från Prima, samma serie som urtavlan är utstansad med.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

lördag 24 augusti 2013

Blått kort

Kanske lite vintage inspirerat?  Fick inspiration efter att att ha tittat in i Kristinas blogg som gör så mycket fint. Distressade en bakgrund och stämplade motiv från Kaiserkraft, monterade med 3D kuddar. Embossade lite på vänster kant med silver. Stämplade och klippte ut damen från Crafty Individuals. Dekorerade med en utstansad bladranka samt en pärla. Mönstrat papper från Maja Design. Kortstorlek 10 x 15 cm.

onsdag 21 augusti 2013

Fylld korsett

En korsett som jag har haft på gång sedan i maj, men inte kunnat överlämna till födelsedagsbarnet förrän nu. Inte kunnat visa den här i bloggen heller, då jag tror att hon tittar in här då och då.
Övelämnade den inpacketerade i cellofan med en rosett om.

 En rosa korsett fylld med pengar var vad jag fixade. Lite trixit att få ihop på vissa ställen, men jättekul att göra. Kan tänka mej att göra en sån här fler gånger.

 Dekorerade med blomspets runt bysten och en tags med text från Bildmålarna stämplad på en tags. Satte fast den runt en blomdekoration på axelbandet.

 Bak öljettringar med organzaband iträtt, kunde kanske vara ett annant band, men nu blev det det här,

En bild "bakifrån". 
Mallen är köpt från Card Carousell och jag har tagit den storlek som blir när man kopierar ut mallen, 
höjd ca  8 cm + axelbanden.

måndag 19 augusti 2013

Mjölkförpackning till 6-åring

 Grannens flicka har hunnit bli 6 år och börjat sexårsverksamheten, tiden går.
Förpackade hennes present i en mjölkförpackning som jag vek ihop av cardstock.
Dekorerade med ett motiv från Nellie Snellen, som jag målade med akvareller och stansade ut med en spellbinders. Chalkade kanterna och dekorerade med en utstansad sexa med lila glitterlim på. Band att knyta ihop förpackningen med.

På motsatta sidan stämplade jag grattistexten och dekorerade med en bit av utstansad fjärilsbården från Joy och stansade ut bokstäver till namnet. Mönsterpapper från Inkido.

lördag 17 augusti 2013

Bröllopskort

 Bröllopskort på beställning och det skulle vara av enklare slag, rött, hjärtan och glitter skulle finnas med. Papper från Maja Design. Dekorerat med utstansade hjärtan från Tim Holtz och satte lite glitterlim på kanter. Ros och knoppar med organzaband. Strassstenar på rad upptill på kortet.

Insidan med skrivyta för egen text. Kortstorlek 10 x 20 cm.

torsdag 15 augusti 2013

Flasktags

Sommar och semester har nu även jag fått smaka på. Helt underbart väder med sol och frisk luft, inte så kladdigt och varmt som det är i juli. Sitter vid pysselbordet ibland och fixar några beställningar, inget jag kan visa ännu, måste leverera först. Men visar idag något jag själv ska ge bort.

 En tags till en vinflaska. Har rundat av kanten upptill och satt i ett öljett och ett snöre att fästa fast runt flaskan. Stansat ut en blomrundel från Memory Box. Inuti en utstansad doily från Nellie Snellen och en cirkel med text från Reprint. Dekorerat med rosor och satt några färgade blommor i rundeln.

Närbild. Storlek 9 x 16 cm.



söndag 11 augusti 2013

Kort med conversesko

Conversesko eller inte? Gillar stämpeln och försökte få till ett kort som senare kan få en text ditsatt, om det behövs. Stämplat med Versa Fine på papper från Maja Design, även det randiga kommer därifrån. Stansade ut med en spellbinder dies och dekorerade med silverstjärnor. Försökte få till en snörning i hål gjorda med öljetter. Bandet är lite för grovt, skulle behövas ett skoband för barnskor, men det fanns inte i vårt hus och affären för långt bort. Kortstorlek 15 x 15 cm.

torsdag 8 augusti 2013

Grattis till körkortet

Kort i färgerna vitt, grått och svart med silver som tillbehör ; 
Bilen dies från Tim Holtz och kugghjulen dies från Rox stamps utstansade i papper med silvertejp, den tejpen är bra till mycket. Text från You do och vid detta användande har ordet "på" försvunnit ur förpackningen :(  Lite svårt att använda en del av clearstampen som är i fp, något som irriterar mej. Allmänt lite med clearstamp, dom "slits" lätt ut i fästytan så dom ramlar lätt ifrån akrylplattan. 
Kortstorlek 12 x 12 cm.

måndag 5 augusti 2013

Bruna och turkosa toner

Stämpel från Hero Arts stämplat med distress och embossad med holografic. glittrigt med som inte syns på foto :(  Snyggt i verkligheten. Bakgrunden distressad runt om blommorna. Bakom motivet, en utstansat "tårtpapper" med en Nellie Snellen dies och bakom den till vänster, en svart bit cardstock torrembossad med en Tim Holtz folder. Dekorerat med twins snöre och blommor med en metallblomma i mitten och pearl maker. Mönsterpapper från Glitz. Kortstorlek 15 x 15 cm.

fredag 2 augusti 2013

Skapa dagen

Efter några dagar ostadigt väder, med riktiga regnskurar, så är det återigen fredag och sol och värme är på väg, om man ska tro metrologerna :) Vad passar då bättre än denna text?
Har använt mej av Tim Holtz embossingfolder och distressat bakgrunden i olika färger. Distressade även fjärilarna som är utstansade med en dies från Tim Holtz. Satte till några rosor och
text från Pysseldags. Kortstorlek 10 x 15 cm.