tisdag 26 november 2013

Ljuslykta

En ljuslykta, med ett stort batteriljus, som jag ska ge bort. Mönsterpapper vinterpapper Bo Bunny från förra året. Ändrade lite från beskrivningen, genom att ha 3 fönster och en helsida...

... och baksidan på den dekorerade jag enkelt med ett vintermotiv, bestående av två granar med glitter och ett rådjur utstansade med dies från Marianne Design.
Mall till lyktan hittade jag här.

lördag 23 november 2013

Julkort med motiv från Bildmålarna

Motiv, paket och mini Mimosa, från Bildmålarna, färglagda med distresser. Bakgrundsstämpel och text från Gummiapan. Kortstorlek 12 x 12 cm.

söndag 17 november 2013

Ask för värmeljus

Här kommer ytterligare en ask för värmeljus som jag fick beställning på  Trämönstrat papper, kanterna chalkade. Dekorerat med blommor, pärla i mitten och en tags med text från Reprint. Band att knyta ihop med.

lördag 16 november 2013

18 år

En kille som fyller 18 år, Grattis Robin!
Ett ramkort med foto i mitten och utstansade bokstäver i silverpapper på kanten. Runt själva ramen, papper med aluminiumtejp embossad med folder från Tim Holtz och färgad med inkagold. Dekorerat med blommor och utstansad dekoration från Poppystamps.. Siffror också utstansade i silverpapper.

Insidan kläddes med papper från K-design. 
Foto på vänster sida och på höger sida lappar med hälsningar och meningar till födelsedagsbarnet.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

torsdag 14 november 2013

Julkort

 Här klamrar sig Wee Stamps Hamster fast på en julkula. Färglagt med promarkers, dekorerat med glitterlim, guld runt motivet. Övrig dekoration är utstansad text från Roxstamps, utstansad grankvist från Marianne Design och vita julblommor. Motivet har jag fäst på en cardstock med stansade fotohörn.

Insidan stämplade jag text från Gummiapan på ett ark för egen text.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

tisdag 12 november 2013

Julkort

Distressad bakgrund. Motiv från Bildmålarna färglagd med promarkers och text från Gummiapan embossad i vitt. Snöflingor av paper pen och liten snöhög av snöpenna.

Insidan textstämpel från Gummiapan. Hjärtanen färglagda i rött.
Kortstorlek 12 x 12 cm.

måndag 11 november 2013

Ask för värmeljus i rödrosa

Beställning på några askar för 4 värmeljus, här kommer en av dom.
Mönsterpapper från Inkido. Dekorerat med utstansat bladslinga, med glitterlim, silver, i bladen, samt blommor i röd-rosa toner. Text från Vilda Stamps. Band att knyta ihop med.

torsdag 7 november 2013

Liftat kort

Liftat kort från ett "köpekort". Ritat mallen på frihand. 
Motiv: stjärnor stämplade med silverdyna. Text Stämpelkällan. 
Dekorationer: band, utstansad glitterstjärna Sizzex, tags.
Kortstorlek 11 x 15 cm.

onsdag 6 november 2013

Grattis till en 9-åring

Beställningskort där klarinett och bandyklubba med röd boll skulle finnas med.
Motiv: från nätet. Färgläggning: distresser. dekorationer: foambokstäver Panduro, stickersbokstäver Glitz, silverstjärnor, bandyboll fixad med en brads och alcoinks.
Kortstorlek: 15 x 15 cm.

tisdag 5 november 2013

Vinterhälsning

 Magnolia motiv färglagt med distresser och monterad med 3 D-kuddar. Glitterlim på mössans kant och tofs, samt på papprets snökristall. Text från K-design. 
Stansat ut cardstock och mönsterpapper med en spellbinders.

Insidan plats för egen text, dekorerat kanten med washitejp.
Kortstorlek 10 x 15 cm.

måndag 4 november 2013

Till en solstråle

En vikarie, solstråle och naturintresserad, har slutat på jobbet. Fick då detta kort tillsammans med en present ifrån oss som jobbat tillsammans med henne. Torrembossad bakgrund, Tim Holtz folder, distressad och glitterlim, rock candy, på "strålarna". Strån från Inkido, en del embossade med glittrig guld, fågel också från Inkido. Blomma i hörnet. Kortstorlek 15 x 15 cm.

lördag 2 november 2013

Höstbetonat kort

Utstansade grenar med blad från Memory Box med rosor. Papper från Maja Design. Den lilla textstämpeln köpt i London och kommer från Catslife Press. Kortstorlek 10 x 15 cm.