onsdag 26 februari 2014

Uggla på gren

Uggla, från Joy, sitter och "ugglar" på sin gren (från Marianne Design), monterad med 3 D kuddar. Gröna cardstocken embossad så det blivit ett mönster med ringar, svårt att se. Text från Gummiapan.
Kortstorlek 10 x 15 cm.

måndag 24 februari 2014

3D kort till cykelintresserad kille

 Stora sonen fyllde år för några veckor sedan. Stort intresse av cykling, uppför, nerför, bland stubbar och sten. Cykelvasan och andra cykeltävlingar har han avverkat. Landsvägscykling står på tur inför sommaren.
Jag tyckte därför att ett kort med cyklar på skulle passa honom i år. Hittade ett papper från Bo Bunny som jag har använt mej av. Rutiga ramen runt om är ett torrembossat och sedan distressat papper. Dekorerat med blomma och text från Gummiapan.
Själva kortet är ett 3D kort gjort med en stans från Tim Holtz.

Utfällt ser kortet ut så här. Dekorerade en "sida" med en cykel som jag limmade fast. Hittade en förpackning med 3 stycken i olika färger. Just nu har han en röd cykel så därför valde jag den.
Sista "sidan" dekorerade jag med några "reservdelar", kugghjul.
Kortstorlek ca 13 x 13 cm.

fredag 21 februari 2014

Tulpaner

Februaritävling hos Hobbyworld och deltar med detta kort.

 Motiv med tulpaner från Crafty Individuals. Färglagt blade med promarker penna.
Papper, tidigare upplaga från Annette Philips Design. Har tolkat fotot, ljuslyktorna, med att stansa ut en kant med en Martha Stewart stans samt även en krona uppe till höger, med metallpärlor från färgen på lyktorna.
Den gröna färgen från fotot, i mitt gröna papper och gröna bladen samt det vita i cardstocken.
Kortstorlek 11 x 14 cm.

Insidan fick en stansad kant av det mönstrade pappret.

f24d7abe619111e28c4722000a9f1966 7
Här är fotot som man skulle tolka.

måndag 17 februari 2014

Grattis med toner

Med K-Designs snygga papper fixade jag detta beställningskort till en kille som fyller 20 idag.
Musik och data var vad jag hade som info och och pappret med noter och en charms i form av en laptop tyckte jag då kunde passa. Utstansad Tim Holtz form i wellpapp med utstansade bokstäver med glitterlim i lime, samt siffror utstansat i glitterpapper. kortstorlek 15 x 15 cm.

fredag 14 februari 2014

Hjärtekort

Alla Hjärtansdagskort, till dig :)
Spellbindersram (gillar den skarpt) i rött och mönsterpapper från Bo Bunny. Rött utstansat hjärta med dies från Marianne Design och inuti en utstansad hörndekor från Memory Box. Stämplad text från K-design.               Kortstorlek 12 x 12 cm.

torsdag 13 februari 2014

En flicka är född

140126 006
En liten flicka, drygt 3 kg, föddes för en vecka sedan. Farmor, till sitt första barnbarn, ville gratulera med ett kort. Motiv från Vilda stamps, färglagt med pro marker penna. Stämplet textbakgrund från Reprint i rundeln och texten en flicka med distress dyna.Dekorerat med utstansad swirl, pärlor, blommor och en nappflaske- charms. Mönsterpapper från Inkido. Kortstorlek 15 x 15 cm.