fredag 30 maj 2014

Kort till en 2-åring

Har avänt mej av utstansade maskiner på detta kort, då killen gillar dessa. En grushög med åldern på toppen och över den namnet med utstansade bokstäver. bakgrunden distressad.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

onsdag 28 maj 2014

Flytt utomlands

En arbetskollega slutar hos oss och flyttar utomlands, till Kanada. Fick en present och ett kort på sin sista dag. Så här blev kortet, ett collage med en del av hans intressen blandat med Kanadas flagga och en kartbakgrund, tyvärr inte Kanada. Kortstorlek 15 x 15 cm.

söndag 25 maj 2014

Mors dag

Ett enkelt kort till svärmor från sonen. Blommotiv från Joanna Sheen. Färglagt med distresser. Vasen utstansad med dies från Memory Box och färglagd med distresser. Stickers till texten och mönstrat papper.
Kortstorlek 11 x 19 cm.

fredag 23 maj 2014

Studentkort 2014 nr.1

Studenttider och här kommer det första. Mönsterpapper K-design, tycker dom passar så bra till unga. 
Text från Stämpelkällan, siffror Reprint och mössan från Vilda. Dekorerat med blommor och utstansade blad från Sizzex. Kortstorlek 15 x 15 cm.

tisdag 20 maj 2014

Grattiskort med sedelficka

Ett grattiskort med text på insidan vad tjejen får i present.
Namn utstansade bokstäver och "bandet" som håller ihop den lilla asken, som kortet ligger i, är stansade med en Martha Stewart stans.

     Framsidan har ett torrembossat enfärgat papper. Dekorerat med utstansat 
silverblad., utstansade blommor, Martha Stewart, i olika rosa nyanser, samt blommot i blått och vitt. 
                                        Text från Inkido.                                 

                                                 
Insidans vänstra sida text och info vad som är presenten, högra sidan plats för egen text och i mitten sedelfack, Kortstorlek 10 x 21 cm.



söndag 18 maj 2014

Bandy och golf...

.... är denna kille som fyller 17 år intresserad av. Lyckades få med båda klubborna och en boll som kanske öiknar båda sporterna. Bakgrunden fixade jag med hjälp av en stencil och svart distress. Siffror utstansade och till namnet använde jag skumbokstäver.

fredag 16 maj 2014

Bröllopskort

Fick en beställning på 2 bröllopskort till samma datum, nej inte dubbelbröllop :)
 
Det ena skulle vara i vitt med grönt. Har använt mej av Pionpapper. Hjärta utstansat med dies från Nellie Snellen, stämplat med text från reprint. Dekorerat med rosknoppar i två storlekar och pyntbärsknippe, knutit ett organzaband runt om. På pappret runt blommorna har jag strött och fäst emboosing enamel. Namn utstansade bokstäver, datum stämplat.
Kortstorlek 15 x 15 cm.
 

Det andra skulle vara i vitt med lila. Mönsterpapper från Ladybug. Här tog jag användning av en kakservett från Bo Bunny? stämplade namn och datum på en ljusare lila mönsterpapper och ett rispband bakom. Dekorerade med olika blommor, pärlspröt samt organzaband runt om. Hjärtan utsprida och dom kommer som skräp när man stansar ut staket med en dies från Magnolia.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

onsdag 14 maj 2014

Kort i svart och turkost

Killen gillar gym, data och AIK och fyller 13. Ingen lätt uppgift att få med alla dessa teman, men så här blev slutresultatet och beställaren blev nöjd.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

måndag 12 maj 2014

2 nyfödda - 2 lika kort


Två arbetskamrater har nyligen fött varsin dotter. Dessa kort kommer dom att få av oss arbetskamrater.
Motiv från Magnolia färglagt med distresser. Mönsterpapper är jag lite osäker på vart det kommer ifrån.
Textstämpel från Paper work. Dekorerat med några blommor med glitterlim i mitten.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

lördag 10 maj 2014

Ett kort i vitt

Nu har jag testat att göra ett vintagekort, helt i vitt förutom bilden, tack vare en beställning till ett födelsedagsbarn. Önskemål att det skulle finnas en tags med ålder på och den "gömde" jag upptill höger. 
Bilden kommer från ett A4 ark. Bakom motivet är det ett vitt papper stansat med en dies från Marianne Design, bladswirlen är en dies från Cherry Lynn och tagsen från Magnolia. Dekorerade med en spets och vita blommor med en bit spets knuten runt om. Kortstorlek 15 x 15 cm.

söndag 4 maj 2014

Anna 30

Beställningskort till en 30-åring som skulle få en trädgårdsmöbel i present. Önskan var att det skulle finnas med på kortet och självklart kunde jag fixa det ;)
Mönsterpapper från Maja Design. Dekorerade med blommor, utstansad bladslinga med glitterlim på. Stansat ut vimplar med dies från Joy. Bokstäver och siffror från Tim Holtz dies.

Insidan. Skrivytan utstansad med en spellbinder, likaså mönsterpappret bakom.
Text stansad med dies från Rox Stamps.
Kortstorlek 15 x 15 cm.