torsdag 31 juli 2014

Grattiskort med trisslotter

Har vikit kortet efter vad jag minns ett kort jag sett på nätet. Klädde framsidan med en bit papper som jag distressat och stämplat med en stämpel från Chapel Road, en stor stämpel.. Andra halvan har jag torrembossat silvergrått papper med folder från Tim Holtz.

På insidan använde jag fickan att stoppa trisslotter i, smart eller hur?
Vänstra sidan fick en enkel stämpeltext från Inkido. Använde ett carstock med måtten, 15 x 30 cm.

måndag 28 juli 2014

50 års kort

Beställningskort till en receptionist som fyller 50 år. Önskan var om jag kunde få med en dator och en telefon och vinrött. Monterade dessa bakom en ram utstansad med en dies från spellbinder. Utstansade bokstäver till namnet och siffror till åldern. Dekorerat med blommor.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

torsdag 24 juli 2014

Grattis till 25-åring

Grattis Camilla på födelsedagen.
Serpentiner stämplade och egenritade partyhattar färglagt med promarkers penna, Joggingtjejen från nätet och flaska och glas plast charms från You Do. Bakgrunden distressad.

Insidan text från Reprint stämplat och en ritad kant runtom.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

måndag 21 juli 2014

Fågelholk från Magnolia

Vissa motiv från Magnolia gillar jag mera och detta är ett sådant. Det är alldeles nyss hemkommen, köpt från Ljuva Änglar. har färglagt med distresser på akvarellpapper, måste nog träna mer på färgläggning, är inte helt nöjd. Liten fin text från Gummiapan och dekorerat med blommor  och bakom en vit utstansad swirl från Magnolia, egentligen en julswirl, men jag tycker den är så fin och passar även så här. Lite glitterlim på motivet, mönsterpapper från Gummiapan. Kortstorlek 15 x 15 cm.

onsdag 16 juli 2014

Välkommen till världen

Tjej eller kille, kille eller tjej? Ingen visste vad det skulle bli för kön, det blev att göra ett kort till varje. Det blev en flicka, så nu har jag ett kort till en nyfödd kille kvar :)

Motiv från Vilda stamps färglagt med promarkers penna. Text från Reprint stämplat på mönsterpapper från Inkido och monterad på en utstansad spellbinders dekorerad med pärlor.  Blommor och swirl och en rosett med nappflaske charms. Text längst upp till höger från Paper works.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

Här har jag använt samma motiv och färgläggning. Text från Inkido, dekorerat med blommor och charms med rosett. Kortstorlek 15 x 15 cm.

lördag 12 juli 2014

Kort med vallmo

Mönstrat papper och över det en distressad tags, använt stencil från Tim Holtz till bakgrundsmönster. Utstansad Tim Holtz bård, i silverglittrigt papper.Utstansade vallmon, färglagda med distress och blad utstansade i mönsterpapper, båda från Memory Box. Upptill ett litet band i tagsen.
Kortstorlek 10 x 21 cm.

måndag 7 juli 2014

Sommarlovskort

Beställningskort som 2 barnbarn fick när sommarlovet började.

Här en bakgrund gjort med stencil från Memory Box och distress. Motiv från Vilda stamps färglagt med promarkers. Dekorerat med blommor.

 
Här använde jag mönsterpapper, samma motiv och text från Vilda stamps, samt blommor som dekoration.
Kortstorlek 10 x 15 cm.

lördag 5 juli 2014

Nu...är sommaren här, eller hur?

Nu har verkligen sommaren kommit .... tycker jag.
Sol och värme, sitta ute på kvällen, härligt. 
Här kommer ett riktigt sommarkort.


 Papper från MME, motiv från Magnolia färglagt med distresser. Dekorerat med Marianne Design utstansade fiskmåsar som fått lite glitterlim och olika snäckor. Crispband i svart.

Text från Gummiapan. Kortstorlek 15 x 15 cm.

torsdag 3 juli 2014

Grattiskort

Embossad text inramad med utstansade swirlar från spellbinders.

öppnar man kortet, visar sig ett ramkort med papper från G45. Motiv från Vilda stamps färglagt med glitterlim. Utstansad vas från Qk med enkla blommor i.

Vänster sida text från Reprint.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

onsdag 2 juli 2014

Kort med färglagda blommor

Den här idén har jag fått när jag surfade runt på nätet, kanske Pinterest.
Stämpel från Indigoblu stämplat direkt på slät cardstock och färglagt med Panpastel och sedan fixerat.
2 av korten fick text från Gummiapan. Kortstorlek 10 x 10 cm.