torsdag 27 november 2014

Namnsdagskort

Idag är det Astrid som har namnsdag så jag har skickat detta kort till min mamma.
Använde mej av en skiss från Mojo monday som jag har sett Cornelia använda sig av då o då och jag tycker den är så snygg. ser att jag har missat en detalj från skissen, men inget att göra åt nu när kortet anlänt mottagaren. Mönsterpapper från Bo Bunny. Kalenderstämpel från Inkido och jag ser nu att jag missat att markera 27 nov. men det fixade jag innan jag skickade kortet. Vimpel utstansad med en dies från Cherry Lynn. På den har jag stämplat med en okänd stämpel (inte så snygg) och satt dagens namn med stickersbokstäver. Dekorerat med blommor och en utstansad kvist från Memory Box. 
Kortstorlek 10 x 15 cm.

tisdag 25 november 2014

Grattiskort till 10-åring

 
10-åring som gillat bandy och även spelar det. Gjorde en "girffeltavla" och där skrev jag med hjälp av Inkido stämpel, bokstäver och siffror från Reprint, värmeembossat med vitt embossingpulver. Stansad kant med Martha Stewart stans, dekorerade med utstansade stjärnor, samt födelsedagsbarnets klubbmärke. Mönsterpapper Reprint.

Insidan fick också en stansad kant samstjärndekoration från Joanne Sheen.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

söndag 23 november 2014

Bildmålarmotiv - Julkort nr.10

Motiv från Bildmålarna, färglagt med promarkers penna, strött enamel över för snöeffekt. Mönsterpapper från Magnolia, text från K-Design.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

fredag 21 november 2014

Julkort nr.9

Ett julkort... igen och med Magnolias Tilda... igen. Färglagt med distresser, stämplat bakgrundstext med stämpel från Magnolia men tyvärr blev den på snedden. Fick vara så, för jag ville inte börja om från början. Dekorerat motivet med glitterlim. Själva formen till kortet utstansat med dies från Cherry Lynn, mönsterpapper från Simply Stories. Övriga dekorationer är silverspets, rosett utstansad med dies från Marianne Design, snöflingor och poisettablommor dies från Memory Box. Den lilla texten är från Gummiapan. Kortstorlek 14 x 14 cm.

torsdag 20 november 2014

Bröllopskort med orange toner

Inte bara julkort. Visar ett bröllopskort idag som jag gjorde för någon månad sen.

Beställningskort till ett par som kommer från Holland, orange skull gärna finnas med på kortet. Valde därför att det skulle vara den enda färgen till det vita och grå, föutom färg på t ex hår, hud, skor.
Längst upp hjärtbård från Magnolia, på sidorna swirlar utstansade med dies från Memory Box. Motiv från Marianne Design färglagt med distresser. Textstämpeln har jag glömt varifrån den kommer. Dekorerat med rosor, pyntbär, embossing enamel och några pärlor. Orange mönsterpapper från Gummiapan. Kortstorlek 15 x 15 cm.

måndag 17 november 2014

Vinterkort

Har gjort ytterligare ett trappkort, fast detta med vintertema.
Snögubbe från Stampendous, färglagt med promarker penna. Snöflingekrans dies från Memory Box.
Mönsterpapper Maja Design.

Insidan också Maja papper. Dekorerat med olika motiv som är dies från Marianne Design, Memory Box och Joy Design.
I trappan satte jag snöflingor med strass. Text från Inkido.

lördag 15 november 2014

60-årskort

 Beställning till en kvinna som fyller 60. Fick inte så mycket information att gå på, så det blev vitt och svart med lite färg, papper från Bo Bunny. Gillar pappret jättemycket, men det är svårt att ta till vara på mönstret när man skär ner till fyrkanter, då mönstret börjar i mitten och går utåt. 
Stansade ut bokstäver till namn och fäste på vellum för att det skulle synas bättre. Siffrorna är chipboard med glitterlim på.

På insidan blev det Roxstamps dies utstansad i svart och vitt som färgades med distresser så det såg bra ut. Höger sida skrivyta med en chalkad kant utstansad med dies från Cherry Lynn.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

torsdag 13 november 2014

Julblommor - Julkort nr.8

Poisetta dies från Memory Box, dekorerat med röda pärlor. Cirkeln i mitten från Kortmakaren, stämplad med Versa Fine. Mönsterpapper från Pion design.

Insidan text från Gummiapan.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

tisdag 11 november 2014

Magnolia motiv - Julkort nr.7

Ett julkort med Magnolia stämplar. Maskade in Tilda bredvid kyrkan, stämplade på akvarellpapper och färglade med distresser. Stansade ut formen med dies från Cherry Lynn, mönsterpapper från maja design. Tyckte inte att det passade med dekorationer, så det fick va.

På insidan stämplade jag en mini Tilda, färglade lite med promarkers.
Textstämpel från K-design.  Kortstorlek 12 x 17 cm.

lördag 8 november 2014

Tävling hos Moa Pyssel - Julkort nr. 6

Har gjort ett julkort och samtidigt passar jag på att delta i tävlingen hos Moa Pyssel - julkort i de 
2 traditionella färgerna rött och grönt. 

Deltar med ett trappkort, mall hittade jag på nätet.  Motivet är från Magnolia och den har jag köpt hos Moa Pyssel, deltar då med 2 lotter. Färglagt runt kanter med distresser. Glitterlim i snöflingorna.
Dekorerat med guldutstansad spellbinder, text dies från Roxstamps, grankvist dies från io och julblommor dies från Memory Box, färglagt med promarkers i mitten.

Uppställt ser kortet ut så här. 
Där har jag lagt till mönsterpapper från Magnolia, riktigt rött och grönt :)
Dekorerat med bild från Reprint, dies från Marianne Design, dies från io, text från Bildmålarna och smågrenar från en punch med pärlor på.

fredag 7 november 2014

Hösthälsningar

En stämpel jag hittade på Gävlemässan och passade nu att skicka till en vän. Färglagt med distresser, klippt ut och fäst på mönsterpapper från Maja Design med guldpapper bakom. Använt dies från Cherry Lynn. Text från Pysseldags och K-design.
Kortstorlek 10 x 15 cm.