söndag 27 februari 2011

En skiss, två kort

 Har försökt mej på två olika kort av en skiss, som jag hittade i en tidning.
Bildmålarnas Mimosa You and me, färglagd med promaker. Papper från Maja Design. Har chalkat med lila glimmerchalk runt kanterna och på tagsen, men det syns dåligt på fotot.

Dekorerat med retroblommor, utstansade blad, pärlor, band och en tags med ett motiv från en stämpel, Border Flower från Bildmålarna. Kortstorlek 15 x 15 cm.

Både papper och stämplar finns hos Mias Mix.
Ni glömmer väl inte bort utmaningen hos Mia som håller på t o m 15 mars.

Här kommer kort nr 2 i min tolkning av en skiss. Ett kort i ljusblått och brunt med motiv från Artemio som är stämplat med distress. Distressat med blått runt kanten på motivet. Dekorerat med några fjärilar och blomma med glitter på. Kortstorlek 15 x 15 cm.

9 kommentarer:

Lena B E sa...

Ååååå så fina kort du gjort av samma skiss, det har jag aldrig gjort tror jag så det är nåt jag också måste testa nu när jag ser vilka fina kort du gjort!! :)
Någon dag till veckan ska jag starta en utmaning sen kommer en till i mitten på mars. Det vore roligt om du ville vara med. Jag behöver nämligen en bloggpaus om jag ska hinna få så många julkort klara som möjligt till beställningen, dessutom så ska ju påskkorten göras och jag känner att jag inte hinner med något just nu, så en lång paus är vad jag behöver. Ha en trevlig fortsättning på helgen och ha det så jättebra.
Massor med kramar från Lena

Maud Freij sa...

Fantastiskt gullig kort och så fina papper,jätteroligt att jag tittade in på din Blogg.
MVH. Maud

Jenny W sa...

Vilka ljuvliga kort!

Katarina sa...

Jättefina kort men jag gillade det blå bruna extra mycket. Det är liftvarning på det kortet. Ha en bra vecka. Kram Katarina

Monica sa...

åh vad fint det blåbruna-kortet var! det andra med förstås men det sista var ngt alldeles extra, säger som Katarina ovan - liftvarning! =)
kram kram

Lena sa...

Jaaaaa, vilka fina kort du har gjort. Jag har aldrig testat att göra fler kort av samma skiss. Men det ska jag absolut pröva. Ha en bra dag. Kram Lena

Tussemaja sa...

Kortet i brunt och blått gillar jag massor. Snyggt och stilrent.

Sindra sa...

Åhh, så fina kort! Det nedre kortet gillar jag lite extra mycket ;)
Kramis

Elisabet sa...

Jättesnygga tolkningar och härlig skiss!
Häftigt att det kan bli så olika kort av samma skiss.