måndag 23 maj 2011

Tack kortMed det här Tack kortet, vill jag tacka ALLA som skriver så fina kommentarer på mina inlägg. Har kanske svårt att visa hur glad jag blir, men det blir jag och dom värmer jättemycket.
På det här kortet, har jag använt text från Stämpelkällan, som är stämplad med distress på distressad bakgrund. Till bakgrunden har jag använt ett cardstock från Rangers, distress collection. Den är embossad med en emb folder från craft concept och sedan slipat ytan med sandpapper. Blomman har fått en liten mittdekoration av trä som är köpt hos Smått o gott . Färglagt med pro maker penna.
Kortstorlek 10 x 15 cm.

7 kommentarer:

Maud Freij sa...

Tack själv det är alltid lika roligt att titta in till dig.
MVH. Maud

Lena sa...

Vilken snygg bakgrund du har på detta kort. Mittdelen på blomman är också jättefin. Tack själv för dina kommentarer som glädjer så mycket. Kram Lena

Anonym sa...

Otroligt snyggt kort! Gillar allt med det :)
Speciellt bakgrunden.
Kram från Elisabet, som inte är inloggad.

Sindra sa...

Varmt tack själv för dina kommentarer i min blogg! :))
Bakgrunden gillar jag extra mycket och så snyggt det blev med mittdekorationen från smått o gott. Jag har köpt på mig av de fina dekosarna jag också, så det kommer säkert att finnas med på mina alster också framöver :))
Kramis

Lilla Pyssel Inger sa...

STORT TACK själv för att det underbara som du skapar och delar med dig av:) Jag gillar verkligen att hälsa på dig och ta del att allt det underbara som du visar oss och delar med dig av:)

Tack kortet är jättefint:)

Ha en toppen dag och massor med kramar från Lilla Inger:)

Katarina sa...

Tack själv för dina kommentarer som gör mig så glad. Det är alltid lika roligt att titta en och se vad som skapats. Jättefint kort. Ha en så bra!

Pyssel och Kort sa...

Jätte fint tack kort.
Kram Elin