söndag 18 december 2011

Grattiskort

En manlig arbetskamrat har "fyllt pension" och blev uppvaktad bl a med detta kort. Motiv från Reprint, stämplat med distress och embossat med Rainbow köpt hos Mixen. Glittrar i flera fina färger. Kanterna distressade och även fått glitterlim, den populära platinum. Pappret under motivet har jag stämplat med notstämpel från Crafty Individuals. Grattis från Reprint embossad med guld. En värmade röd blomma fick väga upp allt det bruna. Kortstorlek 15 x 15 cm.

7 kommentarer:

Lena sa...

Ett väldigt elegant kort du har gjort. Snyggt med den röda blomman till. Ha en mysig dag. Kram Lena

Ulle sa...

Vilket vackert kort!

Monica =) sa...

Vilket härligt kort!!
Både embossingpulver o glitterlim lät så snyggt men jag hittar det inte hos Mia...Kanske är det slut. Vilket fabrikat är det?
Önskar dej en gó sista vecka innan jul!!!
Sj håller jag just på med kort efter nån av våra skisser -svårt att få gjort allt i vettig tid den här tiden på året...borde baka bullar till jobbet också men det får bli i veckan istället =)
Kram, Monica

Katarina sa...

Superfint kort. Jag gillar grattis stämpeln och har använt min mycket, platinum är också en favorit som används många ggr. Ha en bra vecka och jul. Kramar Katarina

Lena sa...

Nu tar jag en liten bloggpaus, för att hämta inspirationen igen. Vill önska dig en riktigt GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR. Kram Lena

Lena B E sa...

Vilket fint kort! :)
Nu tar jag också en liten bloggpaus för att hämta lite lust och inspiration till att pyssla igen.
Önskar dig en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR.
Kramar från Lena

Angelica sa...

Supersnyggt!
Den röda blomman är så läcker till allt det mörka.