lördag 31 december 2011

Candy Box

 Eller kanske den heter Christmas Candy Box.
Vad den nu än heter har jag gjort denna till en vän fylld med blandat godis. Motiv från Bildmålarna, stämplad på kraft papper och färglagd med metallic chalks och glitterlim. Shalkat alla kanter. Papper från Pion design, min vinst från Lena tidigare i höst. Dekorerat med blommor, blad och strass i blommitt.

På ena sidan en Magnolia tags med en nyårshälsning, text från Stämpelkällan. Band som håller ihop varje ände.

Önskar alla ett

Gott Nytt År

torsdag 29 december 2011

Grattiskort

 Beställningskort till Världens bästa morfar som fyllde 75 år. Valde orange aktiga färger som passade det lilla fotot som sitter nere i höger hörn. Papper från Glitz. Text från You Do, hörnstämplar från Viva Design.
Utstansade metallicsiffror och swirl samt blommor och band fick bli dekoration.

Insidan en ruta för egen text till mottagaren. Kanten stansad med en Martha Stewart stans.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

tisdag 27 december 2011

Tack med blomask

 Blomask byggd lika som en ljusask.

 Öppen visar sig detta. Ett presentkort med en dold tags för några rader jag skall skriva till mottagaren.
Till kanske ett gott vin ;-)  skickades en geisha choklad med. Istället för en färsk blombukett, arrangerade jag en ask med blandade blommor, blad och pärlstrån samt embossade ett tack med metallic med stämpel  från Inkido. Självklart glitterlim på blommorna.
Närbild på blomasken. Kanten runt om stansad med en Martha Stewart stans och chalkad med en beige stämpeldyna. Mönstrat papper från Basic Grey. Storlek på asken ca 15 x 15 cm.

måndag 26 december 2011

Tävling hos Stämpelkällan

Nu har skisstävlingen börjat hos Stämpelkällan och håller på fram till 31 december. Vinst, ett presentkort på 500 kronor. Titta in här och kolla hur du går tillväga.
Här nedan visar jag två inspirationskort efter skisser jag valt i skissboken som finns i Stämpelkällans blogg.

 Först ut, ett kort i vinrött. Har använt stämpeln Tags med swirl och text Carpe Diem.
Dekorerat med band och stansade blommor.

Sedan ett grattiskort i vitt med rött. Använt Grattisbakgrund som jag skurit itu i tre staplar. Text Ett Stort Grattis. Dekorerat med pärlor.

fredag 23 december 2011

Julkort

 Julhälsning med Mimosa. Motiv från Bildmålarna färglagt med promarkers penna. Text från Stämpelkällan. dekorerat med pyntbär och barrstrån.

 Vänstra insidan av kortet en jultext från Reprint stämplad med versa fine.

Högra sidan julhälsning med stämpel från reprint. Kanten stämplad med ministämplar och har använt versa fine i två gröna nyanser. Kortstorlek 15 x 15 cm.

torsdag 22 december 2011

Julkort

 Ett julkort som skickades i sista stund. Papper från Pion, stansat i kanterna med en Martha Stewart stans och stämplat med en Inkidostämpel.
 Insidans vänstra sida text från Reprint och höger sida en ram med ett blomarrangemang, ihopknutet med en bit bomullsspets och glitter på blommorna. Bakom en rundel utstansad med en Nellie Snellen dies. Snöstjärnor från Martha Stewart med lite glitter på.
Närbild på ramkortet. Kortstorlek 14 x 14 cm.

tisdag 20 december 2011

Julkort med Mimosa

 Mimosa med lykta och äppelkorg från Bildmålarna färglagda med promarkers penna.Dekorerat med staket från Magnolia, blommor och barrstrå. Text från Stämpelkällan.
Insidan text från Reprint. Kortstorlek 15 x 15 cm.

måndag 19 december 2011

Tack med Pion julpapper

En beställning på tackkort, med inte för mycket julbetoning. Tog hjälp av papper från Pion, textstämpel från Inkido och swirlstämpel från Artemio. Chalkade kanter, dekoration av blommor och halvpärlor.

Insidan med ficka för presentkort och ett utstansat hörn på pappret för egen text.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

söndag 18 december 2011

Grattiskort

En manlig arbetskamrat har "fyllt pension" och blev uppvaktad bl a med detta kort. Motiv från Reprint, stämplat med distress och embossat med Rainbow köpt hos Mixen. Glittrar i flera fina färger. Kanterna distressade och även fått glitterlim, den populära platinum. Pappret under motivet har jag stämplat med notstämpel från Crafty Individuals. Grattis från Reprint embossad med guld. En värmade röd blomma fick väga upp allt det bruna. Kortstorlek 15 x 15 cm.

fredag 16 december 2011

Tagsalbum

 Provat på at göra ett litet tagsalbum med jultema. Framsidan ett motiv från Kortstugan färglagt med promarkerpenna och text från Vilda stamps. papper ladybug.
 Tagsen distressade med Fired brick. Motiv och texter från Artemio, Inkido, Kortmakaren, Kortstugan,
Paperwork och Stämpelkällan.
Baksidan blev lite fin med papperets egna mönster med frimärkskanten och de röda hjärtanen.

torsdag 15 december 2011

Tändsticksask

En stor tändsticksask som dekorerades med ett motiv från Pysselmyran, Mus-Olle tänder ljus, färglagt med promakerspenna.Text "glöm inte släcka ljusen" med stickers, svårt att se på fotot då det blänker.

onsdag 14 december 2011

Rosa babykort




Tillökning på jobbet och det skall vi uppvakta. Har använt samma motiv och text på båda korten, men papper och dekorationer är olika. Färglagt med promakerspenna. Stämpelmotiv och text samt insidans blombård från Stämpelkällan. 
Insidan lika på båda korten, blombård stämplad med metallicdyna.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

tisdag 13 december 2011

Kort efter Mias skiss

Ni glömmer väl inte skissutmaningen hos Mias Mix? Pågår t o m 15 december, så ni har några dagar på er.
här har jag vridit skissen, använt en free digis från Create whit TLC där även vinsten kommer ifrån denna gång. Papper från Pion Design. Allt material som jag använt kommer från Mixen.

måndag 12 december 2011

Studentkort i rosa

Något annat mellan alla julkort. Ett studenkort på beställning, i rosa till en tjej såklart.
Har använt studentstämpel från ? .... glömt. Stämplad med Adirondackdyna och klarembossad. Dekorerat med en stansad bård, blommor, pärltråd och pärlor upptill i hörnet. Insidan glömde jag visst att fota, men där använde jag en swirl i hörnet på skrivytan. Kortstorlek 15 x 15 cm.

söndag 11 december 2011

Ny pappersdesigner

 
En ny pappersdesigner har kommit fram i ljuset, Kattiz som har skapat en kollektion som heter Simpley Grunge och kommer att släppas i januari och säljas hos Bildmålarna.
Kattiz har en bloggcandy fram till 20 december, där man har chans att vinna dessa papper innan dom släpps.
Har du lust att vinna? Jag har och är med i bloggcandyn.

Värmeljusförpackning

Extra varma kramar till någon som behöver. Spellbinders, swirl och utstansade poisettablommor med pärla i mitten, allt i vitt. Kanterna försökte jag få lite silver på med hjälp av en stämpeldyna, blev väl sådär.
Textstämpel från Bildmålarna (osäker) stämplad med adirondack dyna. Fäst fast med dubbelhäftande tejp.

lördag 10 december 2011

Veckans projekt

 Den här veckan har teamet pysslat med att göra en julstrut. Så här blev min. Har använt Ladybugs julpapper, från förra året. Vingstämpeln är embossad i guld och hjärtat har jag klippt till och distressat. Lagt ett lager krackeleringslack över. På tagsen har jag använt 24 december stämpeln.

På tagsen har jag använt 24 december stämpeln. Tvä av sidorna har fått änglapapper och de andra två notmönstrat. Storleken på struten är ungefär 6 x 22 cm.

fredag 9 december 2011

Veckans stämpel

Den här veckan är det en textstämpel, den som visas här på kortet, som lottas ut hos Stämpelkällan , så hoppa över dit och skriv en kommentar, så är du med i utlottningen.
Du har fram t o m lördag kl.23,59 på dej.
Julrosehörnan som jag använt mej av, kommer också från Stämpelkällan och är här färglagd med promarkerpenna. Glitterlim i blom mitten. Kortstorlek 10 x 15 cm.

torsdag 8 december 2011

Grattiskort

 Grattis Robin.
Ett enkelt grattiskort till en av sönerna. Har testat att använda aluminiumtejp och under har jag använt en embossingfolder från Tim Holtz. Ovanpå tejpen har jag använt svart och lite grön akrylfärg.
Grattistext från Paperwork stämplad direkt på cardstocken.
Insidan har fått en hörnstämpel från Inkido.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

tisdag 6 december 2011

Julkort - igen

 Som hos många andra, är julkortstillverkningen i full gång hos mej också.
Här kommer ett till, vet inte vilket i ordningen. Motiv från Crafty Individuals, text från en rund
Inkidostämpel, papper från Pion. Ett organzaband, mörkröd julblomma och en utstansad blomma bakom, båda fastsatt med en brads.
Insidan med ett samma röda papper som framsidan och en stansad hjärtrad från Magnolia. Text från Reprint, stämplad med Versa Fine, sepia. Kortstorlek 15 x 15 cm.

måndag 5 december 2011

Brunt julkort

Det här påbörjades till förra julen, men blev inte färdigt. Nu har jag monterat och är väl sådär nöjd. Ett väldigt enkelt kort. Guldembossad rundel, motiv från reprint. Brunt papper från Ladybug och gulpapper bakom. Vitt papper med kanter stansade med en MS stans och kanter chalkade.
Några guldpärlor som dekoration. Kortstorlek 12 x 12 cm.

söndag 4 december 2011

Julkula

Julkula med mini Mimosa från Bildmålarna, julgranen vet jag inte märke på. Båda färglagda med promarker penna. Dekorerat med glitterlim på granen och pearlmaker runt om som snöflingor.

 Svårt att fota, skulle naturligtvis ha gjort det innan ihopsättningen, men glömsk som man är. Därav ett foto till där man ser bilden rakt på.
Andra sidan av julkulan finns Mini Mimo sittande på en trädgren bland stjärnorna, ett papper från Pion design. Även här har jag färglagt med promarker penna. dekorerat med utstansade snöstjärnor med en strass i mitten och glitterlim, silver, runt hela papperskanten.
Här syns Mimo bättre. Kulan är ihoptryckt och jag dekorerade med ett rött organzaband, fastsatt med dubbelhäftande tejp och knutit en rosett på toppen. 

lördag 3 december 2011

Julkort med mini Mimosa


Mini Mimosa från Bildmålarna, färglagd med distresser. Mönstrat papper från Magnolia, text från Kortmakaren.
Dekorerat med band, pyntbär, ros och rosenknopp samt ett hjärtpins.


Insidan dekorerad med ett julrecept och en julhälsning från Bildmålarna.
Kortstorlek 12 x 12 cm.

fredag 2 december 2011

Lucia


Lucia med tärna och stjärngosse. Hittade dom små söta stämplarna på mässan i Uppsala för några veckor sedan. Distressat bakgrunden och embossat stjärnor från Inkido med hologram och text, också från Inkido, med silver. Kortstorlek 12 x 12 cm.

torsdag 1 december 2011

December utmaning hos Mixen


Ny månad, ny utmaning hos Mixen. Denna gång är det vinterkort efter skiss och med textstämpel på framsidan, ej motivstämpel. Utmaningen pågår mellan 1-15 december.
Vinst tre digisar från Create with TLC!
Skissen kommer från  www.pagemaps.com.

Allt material finns att köpa hos Mixen.