tisdag 27 november 2012

Pop up kort med jultema


Har gjort ett pop up kort och på framsidan utnyttjade jag mönstret på pappret samt dekorerade med utstansad järnek samt en julblomma. Ritat med glitterpenna på bladen.

På insidan ser man baksidan av det mönstrade pappret som jag ville ha på insidan. Själva basen till korten har jag skurit ut i lite glänsade kraftigare ark. Har skurit med Fiskars mall för att få mittpartiet. På den har jag sedan limmat fast God jul hälsningen, utstansad julgran med röd pärla i toppen samt grankvisten med glitterlim och en blomma. Ovanför på röda arket, har jag embossat motiv från Stämpelkällan med vintage pulver. Syns bättre i verkligheten. På bottenplattan har jag stansat ut en spellis och stämplat en del av en grankvist med hängande hjärtan samt dekorerat med ett metallhörn.

5 kommentarer:

Kristina "ScrapSalig" sa...

Meeen vad läckert, kul idé med popup-kort! Snygg utsida, du har använt designarkets egna motiv så snyggt och dessutom urläckert med julblomman placerad på järneken! Fiffiga och kreativa du!!

Tack för dina fina ord inne hos mig OCH för gratulationen! =) Det tog en stund innan jag kom på vad det var jag vunnit, hittade inlägget om tävlingen först idag.

Ha en mysig kväll!

Kram

Iffa ...... sa...

Vilket tjusigt kort du skapat!
Det var ett snyggt papper du använt, gillar båda sidorna! Det är så fint när man tar upp mönstret som du gjort på papperna och verkligen utnyttjar dom =)
Vad häftigt med "pop-up" på insidan,det har jag aldrig provat men ser läckert ut =)
Kram iffa

Åsa/asamia sa...

Å så fint kort, gillar att det poppar upp.

Mona sa...

Jättevakert kort och så roligt med pop up måste testa det någon gång jag med. roligt när man verkligen kan utnyttja de vackra papperna som du har gjort här, sen gillade jag den fina diesen på insidan så fin i formen .
Kram Mona

lena sa...

Helt underbar blogg du har