söndag 30 december 2012

Gott Nytt År kort

 Motiv från Bildmålarna färglagd med promarkers. Ramen runt om är en spellbinders. Ett kort som skall skickas med posten=lätt, därför sparsamt med dekorationer. Tycker även att det inte behövs mer dekorationer med det glittriga pappret. En glittersträng blev det däremot runt motivets papper.
Text och siffror utstansade i svart glitterpapper.

Insidan har jag stämplat med en klockstämpel som får en att tänka att vårat tolvslag har en annan tid i en annan del av världen. Kortstorlek 15 x 15 cm.

4 kommentarer:

Kristina ScrapSalig sa...

Läckert nyårskort med härliga och glada snögubbar! Åååh, klockstämpeln på insidan är verkligen supersnygg...får man fråga var man kan hitta en sån?

Jaa, det gäller att hålla igen lite på dekorationerna när det ska postas =) Men du har lyckats klockrent och fått en snygg, stilren look på köpet!

YES, du har alldeles rätt och det ska bli superkul!! Varmt tack för gratulationen, det värmer ska du veta! Det blir ett riktigt härligt scrapår nästa år, det känner jag på mig =D

Passar på att önska dig ett fanstastiskt och underbart gott nytt år!!!

Stor kram

Angelica sa...

Party snögubbarna är ju helcoola!
Fint kort och klockstämpeln är också jättefin.
Hoppas du haft ett bra 2012 och att 2013 blir bättre!!!

Iffa ...... sa...

Snygg Spellis du använt här! Snögubbarna är så söta, älskar snögubbar på stämplar.
Vad fint det randiga pappret glittrar =)
Ja, det är inte mycket som kan sättas på om man skall klara sig med ett frimärke....det fixar inte jag så jag får vackert sätta på 2 när jag skickar =)
ja tänk vad många olika 12-slag det är runt om i världen, lite häftigt.
kram Iffa

Margareta sa...

Ojojoj så mycket fint och inspirerande jag missat här inne hos dig Bibbi medan jag kämpat för att bli klar med allt inför julen och inte hunnit hälsa på!!! här finna verkligen såå mycket ögongodis!! Underbara jultags, kort och askar i mängd - vad allt har du inte hunnit med - och ljuvligt vackert dessutom!
Tassar in för att tacka för alla rara kommentarer och all inspirationunder 2012 och tillönska dig ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!!
kRAM!!