tisdag 30 april 2013

50-års present

 Beställning på ett kort med utrymme för en present i. Mönsterpapper från Bo Bunny, dekorerat med mest blå blommor samt blad, utstansade med Nellie Snellen stans. Små tags utstansade med Tm Holtz dies, med ord på, fastsatta med brads. Siffror utstansade. Ramen runt fotot utstansat med en spellbinders och färgad med crackle paint och matt 3 D lack. Stängningsanordning med kardborre.

Vänstra sidan en utstansad spellbinders med text på. Högra sidan en ask som skall bytas ut mot en sammetsask i blått. Dekorerade med en utstansad dekoration från Memory Box.
Storlek 10 x 14 cm.

4 kommentarer:

Kristina ScrapSalig sa...

Spännande och vackert kort, jag gillar verkligen den lilla boxen inuti kortet! Vackert blomsterarrangemang på kortets framsida och fint med de små tagarna! Blått och grönt är verkligen en läcker färgkombo!

Tusen tack för alla fina ord inne hos mig! =D Jaa, bok-boxen var verkligen skojig att scrappa, men tog kanske lite väl lång tid. Då är det ibland risk att jag tappar tålamodet, hehehe :)

Hoppas du får en härlig 1:a maj, sköt om dig!

Kram

Katarina sa...

Härligt kort i fina färger, gillar den grönblåa. Kram Katarina

Mona sa...

Hej på dig så fräckt det blev med den lilla asken i kortet och snygg die på den där fick jag ett nytt tips på hur jag kan använda min :)
Jättesnyggt med blått o grönt .
Ha det så gott i vårsolen
Kram Mona

Paula sa...

Så pilligt detta kortet måste ha varit att göra! Så många detaljer och teknik för att få till rätt mått och så kul med asken! fina färger - verkligen vår :)
Roligt när man sätter dit ord som beskriver personen, man blir ju extra glad då att den som gjort kortet har tänkt till :)
Ha en bra dag!