måndag 5 augusti 2013

Bruna och turkosa toner

Stämpel från Hero Arts stämplat med distress och embossad med holografic. glittrigt med som inte syns på foto :(  Snyggt i verkligheten. Bakgrunden distressad runt om blommorna. Bakom motivet, en utstansat "tårtpapper" med en Nellie Snellen dies och bakom den till vänster, en svart bit cardstock torrembossad med en Tim Holtz folder. Dekorerat med twins snöre och blommor med en metallblomma i mitten och pearl maker. Mönsterpapper från Glitz. Kortstorlek 15 x 15 cm.

5 kommentarer:

Mona sa...

Hej vad du har varit flitig i sommarvärmen har inte riktigt hunnit med att kika runt den sista veckan. Det här var verkligen ett vackert kort det gillade jag jättemycket så snyggt med de embossade växterna i rundlen.
Sen gillade jag även ditt hundraårskort det måste beställana vait mycket nöjda med kul med golfklubba och boll då det blir så mycket mer personligt

Ha det så gott
Kram Mona

Titti sa...

Ja ditt kort är jättefint i de bruna och blå nyanserna, med snyggt blommotiv på. Ha det gott. Kram Titti

Kristina ScrapSalig sa...

Snyggt som bara den, vackert motiv och fina färger tillsammans! Nää, det är verkligen svårt att få fram glitter på foton, men man kan ana att det blingar en smula om ditt kort :)

Ha en härlig dag, kram!

scrapparewa sa...

Vilket stilrent kort i snygga färger! Visst ser jag att det glittrar!
Ha det gott i värmen!
Kram!

Margareta sa...

Oj så flitig du är!! Det här kortet gillade jag extra mycket bland allt vackert och kreativt du skapat!!
Hoppas du har det bra! Kram!!