tisdag 24 september 2013

Drömmar i uppfyllelse

3 av mina många drönmmar, har gått i uppfyllelse.
En resa till London, med bra väder, god mat, god dryck en del på pubar, bra hotell och gott ressällskap.
En stad full med aktivitet och sevärdheter. För att se lite av mycket tog vi en tur med en sightseeing buss.
Mycket promenader blev det också, bl a till ...

...Madame Tussades där detta foto togs på Marilyn Monroe, som var en andra dröm som gått i uppfyllelse. Jag tror jag skall byta hobby, vax och färgläggning av dockor eller kanske byta jobb. Men... det är nog ingen risk, varken det ena eller andra. 

Min tredje dröm, ett besök på Scrap booking affären Blade Rubber Stamp. Inte så stor butik, men många stämplar och annat material. Blev en del handlat där som jag inte kan hitta i de svenska shoparna.
Så nu är det väl bara femtio elva drömmar kvar :)
och nu .... Back to work.

5 kommentarer:

Kristina ScrapSalig sa...

Åååh, det låter ju helt underbart, vilka upplevelser du haft i London! Vaxkabinettet måste ha varit grymt häftigt och kul också att besöka en spännande scrapbutik! Hahahaha...jaa, klart att det ännu finns många drömamr kvar att få uppfyllda, men många får inte ens tre av sina drömmar besannade så det är bra jobbat ändå! =)

Kram på dig!

Iffa ...... sa...

Åh vad roligt du haft och vad underbart det är när man har en dröm....som sedan blir verklighet!!!
Kram!

Monica =) sa...

Men åh så mysigt när drömmar uppfylls, London är en underbar stad man lätt blir förälskad i!!! Shopping är aldrig fel, blev onekligen ruskigt nyfiken på vad du fyndade...;-)
Kram!

Titti sa...

Kul med flera drömmar som uppfylls ja det är jättekul att fota runt på allt och ibland drömma sig bort . Men du verkar ha haft det toppen på resan. Shoppat på scrapbutik är inte fel alls. Kram Titti

Margareta sa...

Åh, nu blir jag RIKTIGT avundsjuk!!! London är min favoritstad sedan jag arbetade där i min ungdom för nästan 50 år sen!!
Där finns fortfarande mycket oupptäckt för mig!!
Kul att du hittade Blade Rubber på Bury Place - det är ju en liten guldgruva (LITEN, precis som du skriver - men med trevlig personal och mycket som inte finns här)
Ha det gott!! Ses vi på lördag?
I'll be there anyhow!!
Kram!!