onsdag 9 april 2014

70 med färg

Beställningskort till en 70-åring, Ingrid Linnéa, därför Linnéablomman under namnet och det skulle vara lite större, A5. Kortet skulle också innehålla mycket färg och Italien var ett av hennes intressen.
Gröna pappret från Bo Bunny, röda pappret cardstock embossat med embossingfolder.
Försökte fånga upp Italien genom att använda färgerna i landets flagga. Blommor i olika färger med bladswirl bakom utstansad med en dies från Nellie Snellen, en bit karta av landet och pasta text och en vinflaska på en rödrutig "duk", brukar alltid finnas på Italienska restauranger. Bokstäver till namnet utstansat och limmat på en bit utstasad med dies från Spellbinder distressad runt kanterna. Stämplat en Linnéa.

Insidan grattistext och en stämplad Linnéa blomma, denna gång färglagd.
Kortstorlek 15 x 21cm.

4 kommentarer:

scrapparewa sa...

Ett ljuvligt kort med många detaljer! Gillar de härliga färgerna! Blir garanterat uppskattat!
Kram!!!

Camilla sa...

Åh, sååå fint kort med fina dekorationer. Det blev garanterat till belåtenhet.
Ha en trevlig helg!
Kram

Titti sa...

Kortet blir man glad av för färgen och dina snygga detaljer.
Trevlig Helg önskar Titti

Kristina ScrapSalig sa...

Åååh, så läckert, färgsprakande och härligt kreativt! Färgerna är underbara och jättefint när blommorna klättrar längs med den utstansade kvisten!

Hoppas du har det bra och att våren har kommit! Själv har jag börjat på nytt arbete för ett tag sen och har fått så nära hem att jag kan cykla på en kvart till jobbet =) Bara ett vikariat 6 mån och sen tillbaka till gamla arbetsplatsen :)

Stor kram