måndag 30 april 2012

Vintageinspirerat kort

Här har jag använt en stencil från Crafters Workshop och distressat. Damen är en stämpel från Crafty Individuals som jag distressat. Dekorerat med spets, NS hörn och en egengjord blomma sprayad med glimmermist och monterad med en pärlbrads.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

lördag 28 april 2012

Vänner......


Nu skall jag vara borta ifrån bloggen en tid framöver, vet ej hur länge. Detta pga en större knäoperation med en tids rehabilitering efteråt. Jag kommer tillbaka så fort jag har möjlighet att sitta vid pysselbordet och datorn.
För att ni inte skall glömma bort mej under tiden, så har jag lagt in automatiska uppdateringar. 
Tyvärr så tror jag inte att jag har så stor möjlighet att skriva kommentarer på era inlägg under den här tiden, vi får se hur det går. Men ni får mer än gärna skriva en kommentar hos mej, så har jag något att glädjas åt när jag kommer åter :)

Sköt om er.  /bibbi

Grattiskort

Ni glömmer väl inte bort den pågående utmaningen hos Mixen? Ni har fram t o m 30 april kl.23.59 på er att lämna in erat bidrag och ni väljer själva med vad ni vill göra.
Här har jag gjort ett kort med en bladslinga från Sans Design, som är vinsten denna gång. Färglagt med promarkers och klippt ut. Det som är bra med digisar är, att man väljer själv vilken storlek man vill ha på motivet. Kortstorleken här är 12 x 12 cm. 
Allt material från Mixen.

fredag 27 april 2012

Flugsvampar

Kanske inte riktigt dags för dessa i naturen, men jag städade bland pysslet och hittade dessa glada svampar. Färglagt med akvarell. Dekorerade runt om med utstansad bladslinga, holk, fåglar, staket och blommor med pearl maker i mitten. Text från Pysselmyran. Kortstorlek 15 x 15 cm.

torsdag 26 april 2012

En tag

Med en av de nya motiven hos Stämpelkällan, Halvmåne, gjorde jag denna tag, färglade med promarkers. Stansade ut en silverstjärna och stämplade fallande stjärnor neråt kanten. Passande text till, Blinka lilla stjärna...

onsdag 25 april 2012

Kort med banderoll

Vet inte vad den här kortvikningen heter, men så här ser det ut innan man öppnar det och det är gjort som inspirationskort till den pågående utmaningen hos Mixen.


... som öppet innehåller detta. motiv från Stämpelkällan färglagt med promarkers.
Stämplat text direkt på det mönstrade pappret. Dekorerat dom enfärgade sidorna med utstansade bladslingor som är lite chalkade

                                                                   Alltmaterial fån Mixen.

tisdag 24 april 2012

Tekanna

 Dekorerad tekanna med blandade rosor och några blad, papper från Prima. Kanterna chalkade.

Utstansad spellbinder med text, bakgrunden distressad. Måtten är 10 x 15 cm.

Locket har en spets och en "topp" med Liquid Pearls. Den är öppningsbar och på locket sitter en tags som man drar upp ur kannan. Dekorerat med en swirl från Inkido.

måndag 23 april 2012

Studentkort

Den här veckan är det min tur att inspirera med en skiss i Stämpelkällans blogg, Själva skissen kan ni hoppa över till Stämpelkällan och kolla in.
Har använt två av de nya stämplarna, texten och glasen, samt klockbakgrund som jag stämplat med watermark och chalkat med blå metallic. papper från Reprint. Kortstorlek 15 x 15 cm.

lördag 21 april 2012

Chokladkakeomslag

Paketerade en 100 gr chokladkaka med cardstock och papper från Maja Design. Stämplade text från Roxstamps på det mönstrade pappret. Fixade till några egna blommor och utstansade blad, dekorerade med strass, fjäril som fått lite glitterlim. 

torsdag 19 april 2012

Kaffefilterkort




                                    Visar här ett inspirationskort till pågående utmaning hos Mixen. 
      Har använt ett kaffelfilter som jag klätt in med mönstrat papper och dekorerat med spets och egengjord      blomma som är mistad  med vintage photo och guldmist. Dekorationen i mitten är en blomma från ett pärlband               
        som är färgad med alcoholic ink. Stämplade med en poststämpel och splashstämpel runt kanten.
                                                            Allt material från Mixens shop.

måndag 16 april 2012

Ännu ett änglakort

Här kommer änglakort nummer två av de två som beställdes, av samma person. Den här gången valde jag att använda mönstrat papper som kommer från Pink Paisley. Texten på en utstansad die från spellbinders. Chalkat lite runt kanterna och dekorerat med en bukett rosor med pärlspröt och en organzarosett.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

söndag 15 april 2012

Utmaning....


...hos Mixen och den här gången får ni göra vad ni vill.

Som inspiration, har jag gjort ett pop up kort med ett motiv från Stämpelkällan. Färglagt med promarkers.
Även grattistexten kommer från Stämpelkällan, texten på tagsen kommer från Inkido.
Dekorerat med ett slags pärlband och knytit ett spetsband i tagsen.

Så här ser det ut när man drar upp tagsen.

Allt material kommer från Mixen
Utmaningen pågår mellan 15-30 april så häng på.
Vinst denna gång är jättefina digitala stämplar från Sans design.




lördag 14 april 2012

Bildbingo

Med inte mindre än 17 stämplar från Stämpelkällan, har jag gjort ett Bildbingo till Veckans projekt. Vilka dessa  stämplar är, kan ni se om ni hoppar över till Stämpelkällan, där ni också kan se vad dom andra tjejerna har gjort. Motiven stämplade på en ruta som mäter 4 x 4 cm och färglagda med promarkerspenna, kanterna distressade. Alla motiven uppstämplade  tre gånger, 1 omgång uppklistrade på spelplattan, 1 omgång som "utroparen" skall ha och 1 omgång att lägga på respektive bild. Hoppas det blir bingo!

fredag 13 april 2012

Tag med kuvert

 Dags för veckans stämpel hos Stämpelkällan. Den här veckan har du chans att vinna denna stämpel, 
Blomstergirlang med hjärta i mitten. Här har jag stämplat den på distressad bakgrund i två nyanser, lagt sliver glitterlim i hjärtat och crystal på blommorna.

Tagsen är distressad i kanterna och så har jag använt texten "Ville bara säga...."

torsdag 12 april 2012

Blomkrukor på rad

Ett litet kort, ca 7 x 16 cm. Stämpel som är köpt på Stämpelstudion för några år sedan och jag har färglagt motivet med promarkerspenna. Kanterna chalkade.

måndag 9 april 2012

Uppvaktningskort

Ett kort jag inte riktigt vet om jag är nöjd med eller inte.... men nu är det gjort. Papper och textstämpel från Inkido. Dekorerat med stansade småblommor i två nyanser rosa, bladband och ett  utstansat staket.
Pearlmaker i blommornas mitt. Kortstorlek 15 x 15 cm.

lördag 7 april 2012

Cirkusresväska

 Ytterligare ett bidrag till Scraplagrets påskcrop, denna gång utmaning 3 - Gör en resväska efter mall.
Min resväska blev med cirkustema, saknade dock mitt paraply som jag trodde fanns här hemma någonstans, men icke. Texten, från graphic 45, stämplad på en bit från mönsterpappret som jag använt.

 Dekorerat med kantstans och mönsterpapper till handtag och fastsättningen, helt enligt bifogad mall.

"Andra sidan" har jag använt en bit av det mönstrade pappret som kommer från Graphic 45. Tyckte inte att övrig dekoration behövdes.

Insidan fick en rundel med en stämplad clown, även den från graphic 45. Bakgrunden distressad och kanten chalkad.

Glad Påsk

 Önskar alla som tittar in här, en riktigt Glad Påsk. 
Lämnar detta kort till Scraplagrets utmaning som pågår där. Detta är till utmaningen Inspireras av påsken. Motiv från Bildmålarna, färglagt med promarkers. Dekorerat med blommor, blad och gult glitterlim runt motivpapprets kanter. Textstämpel från Inkido.

Dekorerade även insidan med tulpanbuketten från framsidans motiv och färglade med promarkers.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

fredag 6 april 2012

Ytterligare ett tävlingsbidrag....

...till Scraplagrets tävling. Här har jag gjort ett kort efter en bingorad, och valde något lila, tag, spets och kantstans. Lade till blommorna och blad.

Bidrag till Scraplagrets Påskcrop

Kände för lite tävling i helgen. Scraplagret har en Påskcrop som håller på fram till 9 april med olika "deltävlingar". Startade med nr 2 där man skulle följa en skiss. Har använt mej av rosstämpel från Inkido och färglagt med promarkers penna. Även pappret kommer från Inkido.

torsdag 5 april 2012

Ängelkort

Beställningskort med text som beställaren valt, finns inte som stämpel vad jag vet.
Torrembossad bakgrund med silverpapper bakom. Änglarna från ett ark med änglar, som jag vann hos Lena tidigare. Texten inramad av utstansade hörn från Nellie Snellen. Dekorerat med egengjorda smårosor med pearlmaker, silver, i mitten och ett silverblad.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

onsdag 4 april 2012

Påskkort

 En beställning på enkla kort med plats för pengar. Har använt stämplar från Stämpelkällan på alla kort.
Här Hön- och kycklingrace, färglagt med promarkers penna....
 ...och här samma motiv och text...
 ... och likadant här, fast här har jag stämplat Lilla påskkycklingen Pim med turkos dyna direkt på det mönstrade pappret (det undre kortet) Klicka på bilden så blir den större och syns bättre. Stämplade med gul dyna också, men det syntes dåligt.
Sista kortet med text och dekorerat med utstansade blommor. Här syns insidan med facket för pengar och kardborrestängningen. Kortstorlek 10 x 15 cm.

söndag 1 april 2012

Fyrkantig ljusask

 En liten ljusask igen. Har använt papper från Inkido, texstämpel från Vilda stamps, rosor och utstansat blad i mullberry papper. Glömde limma fast band att knyta med innan jag limmade fast pappret, därför fick det bli en annan modell av stängning. Får se om det funkar.

På insidan satte jag en rundel av Inkidopappret, svårt att skära rätt när det finns så mycket fina mönster på andra sidan. Askens storlek 8 x 8 cm.