tisdag 5 februari 2013

Burk i present

 Sonen fick även på sin födelsedag, en present inslagen i en konservburk.
Riktigt kul att göra och kul att se hans min när han fick den. Vi såg nog roliga ut båda två, för när han öppnade dörren så vad  ser man,  jo en kille i smalrandig skjorta och fluga i guld! Snacka om att vara pricksäker :)
Klädde burken med en svart kavaj gjord av cardstock, med en röd ros i rockslaget, guldknappar av brads, bröstficka med näsduk i. Randig skjorta med krage som inte syns så mycket, pappret från Pion. Den största dekorationen blev en fluga i guldtyg. En scrappare spar på allt, blir tillfrågad om man vill ha saker, "snor" till sig saker oxå. Denna fluga kommer från en champagneflaska vi öppnade för några veckor sedan.

 Baksidan av en kavaj har ju en söm på ryggen, även denna, med stygn i guld. 
Stämplat text från Roxstamps i guld.

Innan fastlimning av botten, får man komma ihåg att lägga i presenten. Stämplade text från Roxstamps på en tags och stoppade den tillsammans med pengar i ett litet kuvert, utstansat med en dies från Marianne Design.

7 kommentarer:

Katarina sa...

wow, vad vilken fin burk och vilket sammanträffande. Att få se era miner hade varit kul. Det är det så roligt med den här hobbyn att vi kan göra unika saker. Kramar Katarina

Iffa ...... sa...

haha, vicken härlig syn när han klev in genom dörren =)
Superfräck blev burken!!!!!!

Ulla sa...

Så roligt att ni kunde pricka så rätt. Så superhäftig burk och så snyggt ihopa satt.
Kram Ulla

Elisabet sa...

Läckert!! Kan tänka mig att det var en rolig överraskning - för er båda, dessutom :)

Mona sa...

Jisses vad du har hunnit med mycket sen jag var och kikade hos dig. Burken var ju bara så häftig, och så kul att det bara blev så helrätt när ni överlämnade den. badbruden var ju också bara så söt. Här har det varit lite förkylt och hängit en vecka och inte mycket ork till vare sig det ena eller det andra.
Ha det så gott
Kram Mona

Maud Freij sa...

Så häftig burk och en annorlunda kul presentförpackning.

Kram från. Maud

Titti sa...

Verkligen snygg burk till sonen . Kram Titti