lördag 23 februari 2013

Vårkort

Jag längtar efter våren...att snön ska försvinna. Pelargoner tycker jag tillhör vårfönstren, sen finns dom även utomhus till sommaren. Ett kort att skicka till en vän, övrig text skrives på insidan. Pappret som jag tycker har många fina mönster i serien, kommer från Prima, Zephyr paper pads som är bra i storleken till kort.
Text från Gummiapan stämplat med adirondack cranberry för att färgstämma med organzabandet och pelargonerna. Utstansade fjärilar, den stora Martha Stewart med glitter runt kanterna. Dom små har fått lite chalk runt vingarna. Liten ljusgul blomma med en utstansad bladkvist fick bli den enda dekorationen tillsammans med bandet. Kortet utstansat med Tim Holtz Baroque dies.

5 kommentarer:

scrapparewa sa...

Vilket jättebra bra-o-ha kort!!! Pelargonier tillhör verkligen våren och sommaren! Ingen sommar utan mina övervintrade pelargonier!!!
Ditt kort är riktigt somrigt, man bara längtar... Vilka fina fjärilar!
Kramis!!!

Ulla sa...

Ett underbart kort med både vår och sommarkänsla i. Jag håller med dig att ingen sommar utan pelargonier kom att tänka på jag får nog ta tag i mina nu och klippa ner dem och sätta dem i jord igen.
Kram Ulla

Titti sa...

Vilken härligt somrigt kort , saknar att se alla härliga blommor så nu får snön smälta bort. Kram Titti

Kristina ScrapSalig sa...

Underbart att få en försmak av sommaren med ditt vackra kort! Läcker form på det och vackra sommarfärger!

Ha en härlig fortsättning på måndagen!

Kramar

Katarina sa...

Våriga och fina kort kan man inte få för många av. Jättefin. Kram Katarina