måndag 22 juli 2013

Grattis Kent på födelsedagen!

 Min man fyller år idag, Hipp Hipp Hurra!
Fixade ett sifferkort efter inspiration av Cornelia som gör så mycket fint. Detta blev inte lika snyggt som dom sifferkort hon gör, men det får duga, det var ju det första jag gjort. Motiv från Phunnyface, färglagt med promarkers. Stansade ut lite gräs med dies från Magnolia och bokstäverna är från Tim Holtz dies.

Insidan har stämplad text från kortmakaren och på höger sida har jag vikit ner en bit av cardstocken och innanför kommer jag att limma fast min present till honom :)
Kortstorleken ca 14 x 15 cm.

4 kommentarer:

Kristina ScrapSalig sa...

Meeen vad läckert och somamrfint, supersnyggt med det stora årtalet och ett härligt stämpelmotiv! Kan föreställa mig att mannen blir stormförtjust över det härliga födelsedagskortet!

Kramar

Camilla sa...

Vilket urläckert kort. Sååå fint det är. Mottagaren blev garanterat helnöjd med sitt kort.
Há en fin vecka!
Kram

Ulla sa...

Så fint kort tycker det är lika fint som Cornelias. Din man är född samma år som jag. Gillade även de förra korten snyggt det var med rött till Ulla hihi.
Kram Ulla

Mona sa...

Det är så trevliga kort det här och fräckt med årtalet som du har gjort. hoppas ni fick en trevlig födelsedag tillsammans.

När jag stämplade min Prima doll så använde jag ingen acrylkloss otan bara tryckte med händerna. Det var inte förrän du skrev i komentaren hos mig som jag började tänka :) Kanske man kan använda plattorna rill Cuttlebugen och fästa stämplen på kan ju vara värt att prova. Jag har inte tänkt på det tidigare för jag har fler stämplar som jag inte har klossar till.

Ha det så gott
Kram Mona