måndag 1 juli 2013

Tack för fikat

Skall skicka ett tackkort och tacka för vad, det syns nog både i text och bild. 
Hittade ett snyggt papper med kaffebönor på som jag tyckte passade bra. Stansade ut vita kaffekoppar med dies från Memory Box och monterade den ena på 3D-kuddar. Stansade ut en spellbinder ram och även bokstäver till "för fikat". Tack stämplat och embossat med choklad.
Kortstorlek 10 x 15 cm.

5 kommentarer:

Nágela sa...

Beautiful project!
I loved the colors!!

Kristina ScrapSalig sa...

Stiligt kort och så fint du gjort med de läckra kopparna! Inspiration på hög nivå =D Härligt murriga färger och den där frimärkesramen är verkligen läcker!

Skönt med lite minisemester, det har jag också (förra och den här veckan). Har varit borta hos vänner och imorgon blir det en tur till svärfars stuga. Men denna gång tar jag med Promarkers och stämpelmotiv så att jag inte blir helt kollrig av att vara ifrån pysselverkstaden :)

Tack för alla fina kommentarer inne hos mig, de värmer ska du veta!

Kram

Mona sa...

Så mycket fint du har hunnit med Bili Bröllopskortet får jag ju börja med hur vackert som helst och så efektfullt det blev med de röda rosorna i kanten.

Sen ditt tävlingsbidrag gillade jag verkligen så snyggt det blev med den bakgrunden till den ensamma fjärilen där har du verkligen fått till det håller tummen för dig.

och sen som avslutning ett vackert tackkort så enkelt och stilrent det är du duktig på

Ha det så gott
Kram Mona

Cornelia sa...

Mysigt kort! Chokladembossing har jag också i mina gömmor... men nu är det längesedan jag använde den.

Läckert med kopparna och fina färger!

Katarina sa...

Jättefint fikakort du gjort med den fina kopp dien. Gillar din die som ser ut som ett frimärke, har varit sugen på den länge. Kram Katarina