onsdag 31 juli 2013

100-årskort

Beställningskort på ett grattiskort till ett par som tillsammans fyller 100 år och att det gärna fick få i gult och blått. Plockade fram Reprints flaggpapper som jag tyckte kunde passa. Namnen skulle också finnas med och då paret gärna spelar golf, så fick en golfklubba med boll hänga i bandet med rosett. Rundeln är utstansad med en dies från Tim Holtz, siffror och bokstäver också utstansat i mörkblått lite glittrigt papper från Inkido.
Alla kanter chalkade med mörkgrå dyna. Dekorerat med blommor och pyntbär.
Kortstorlek 15 x 21 cm.

Insidans vänstra sida dekorerade jag med en utstansad dekoration från Memory Box tillsammans med en lång bit av mönsterpappret. Högra sidan stansade jag kanterna på mönsterpappret med med en Martha Stewart stans. Skrivpapper med text skriven med datorns hjälp.

måndag 29 juli 2013

Lila kort.....

.... med liljekonvaljer. Mönstrade papper från G45 och postcard kortet digistämpel från Pysseldags. Stansade ut liljkonvaljerna med en tags från Magnolia. Dekorerade med band och vita blommor med en pärla i mitten. Kortstorlek 11 x 14 cm.

lördag 27 juli 2013

Vykort


Hittade en stämpel lika stor som ett vykort. Har stämplat med versa fine vintage och distressat för att få en lite gammal yta.

"Bildsidan" stämplade jag motiv från Crafty Individuals och distressade även där. 
Bara att skriva på baksidan, ner i ett cellofankuvert, frimärke på och till gula lådan med det.
Storlek 8,5 x 13 cm.

torsdag 25 juli 2013

Motiv från Gummiapan

Stämplat motiv från Gummiapan med distresser. Bakgrunden distressad och stämplad med bakgrundsstämpel från Crafty Individuals. Dekorerat med twins och strass i hörnet. Text från Gummiapan. stämplad med distress. Bakom motivet svart cardstock som är embossat i embossingfolder. 
Kortstorlek 10 x 15 cm.

onsdag 24 juli 2013

Grattiskort

 Beställningskort där texten skulle vara på engelska. Hade denna textstämpel som är från Inkido.
Utstansad bok från Marianne Design, stämplad med text från Reprint. Silverdekoration från Memory Box och dekorerat med blomster och silverband samt ett hänge som liknar en fe.

Insidan med en utstansad spellbinders i mönsterpappret som kommer från K-design.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

måndag 22 juli 2013

Grattis Kent på födelsedagen!

 Min man fyller år idag, Hipp Hipp Hurra!
Fixade ett sifferkort efter inspiration av Cornelia som gör så mycket fint. Detta blev inte lika snyggt som dom sifferkort hon gör, men det får duga, det var ju det första jag gjort. Motiv från Phunnyface, färglagt med promarkers. Stansade ut lite gräs med dies från Magnolia och bokstäverna är från Tim Holtz dies.

Insidan har stämplad text från kortmakaren och på höger sida har jag vikit ner en bit av cardstocken och innanför kommer jag att limma fast min present till honom :)
Kortstorleken ca 14 x 15 cm.

fredag 19 juli 2013

Grattiskort med rött och guld

 Beställningskort till en 60-åring, skulle gå i rött med guld till. Alltid när jag ska ha papper till kort med rött i, så hittar jag inte mycket i mina pappershögar. Är det svårt att hitta det kanske? 
jag hittade iallafall en bit blommigt i rött från Maja Design. Bakom det har jag valt ett Inkido papper med test på, stansade även ut en uddig oval där jag fäste namnet på födelsedagsbarnet. Dekorerade med organzaband, vit blomma och olika röda blommor. Utstansad dekoration i guldpapper med dies från Marianne Design. Vid rosetten en rund tags utstansad med en dies från Tim Holtz. Limmade på siffror som är utstansade i krympplast och infärgade i alco ink innan jag satte in dom i ugnen.

insidan blev lite skum i fotograferingen. kortet är överlämnat till beställaren, så jag kan inte fota om. 
Ett skrivpapper fäst på papper från Inkido, samma som på framsidan. Stämpel från Stämpelhuset, stämplad med guldstämpel. Kortstorlek 10 x 21 cm.

onsdag 17 juli 2013

Tags

Beställning jag fick i början av sommaren, på några tags att använda till blommor, paket etc. 
Storlek 6 x 13 cm.

 Stämplat med Tim Holtz stämpel på mönstrat papper. Dekorerat med strass och swirl med blomma.

Distressad bakgrund och använde en stencil för att få bakgrundsmönster. Dekorerat med utstansad 
"blomma" med glitterlim, silver i toppen.

måndag 15 juli 2013

Motiv från Some odd girl

Vet inte om det här motivet "passar mej" men
 har jag tittat snett på det länge, är något speciellt över henne. 
Har färglagt med promarker, behövs träning, glitterlim rock candy på vingarna. Dekorerat med blommor och en stjärna med embossad text från K-design. Blev inte så bra embossat, texten blev lite svårläst.            Även pappret från K-design. Kortstorlek 15 x 15 cm.

lördag 13 juli 2013

Center step card

Step card med papper och blomkort från Reprint. Dekorerat med fjärilsbård från Joy och en metalldekoration. Kortstorlek 14 x 14cm.

torsdag 11 juli 2013

Grattiskort

Var bara tvungen att testa Rox stamps grattisdies utstansad i krympplast, efter att ha fått inspiration ifrån Rox stamps blogg. Blev så där. Svårt att få ut alla små delar från hålen, men liten och söt blev den iallafall. Mönsterpapper från Maja Design utstansad med en spellbinder, grattis fastlimmad på en cardstock, utstansad med en dies från Memory Box. Blandade blomster och blad.

Insidan en utstansad spellbinder i samma mönsterpapper som framsidan, fast "andra sidan".
Kortstorlek 12 x 12 cm.

tisdag 9 juli 2013

Grattiskort

 Ett grattiskort till en kvinna. Har utgått från Maja Designs fina fjärilspapper, kortet blev milt och ljust i pastellfärger. Dekorerat med en pärlswirl och blommor med strass i mitten. Texten från Kortmakaren stämplad med distressdyna. Pappret bakom den runda är utstansad med en Marianne Design dies.

Insidan en bit av baksidan på den mönstrade pappret med stämplad text från Rox stamps och en stansad Martha Stewart kant. Lite glitterlim i hjärtat. Kortstorlek 15 x 15 cm.

söndag 7 juli 2013

Exploding Box med fjärilar

Fick en beställning på en explodingbox med fjärilar till ett födelsedagsbarn och i färgerna, vinrött, grönt och svart. Detta blev resultatet. 
Själva boxens stomme i grå bling cardstock. Utsidan mönsterpapper från Graphic 45, dejorerat med utstansad dekorblomma och en cherryblossom på locket och vinrött band runt om.
Storlek 10 cm åt alla håll.

 Insidan med utstansade spellbinders i vinrött och mönsterpapper från Graphic 45. All text utstansat i svart cardstock. Grattis texten är en dies från Rox stamps.

I mitten av boxen seglar fjärilar utstansade med en Martha Stewart stans, i vellum och monterade på
OH-plast.

fredag 5 juli 2013

Grattiskort

Ett till beställningskort som skulle vara somrigt. Distressad bakgrund och stämplat motiv från Kortstugan.
Små utstansade fjärilar som dekoration. Liten grattisstämpel från Roxstamps. Papper från Bo Bonny.          
    Kortstorlek 15 x 15 cm.

onsdag 3 juli 2013

Sommargrattis

Beställningskort som skulle vara somrigt. Vad kan vara mer somrigt än jordgubbar?
Motivet vet jag inte var det kommer ifrån, det är digitalt, färglagt med distresser.
Grattisdies från Rox stamps utstansat i svag nyans av rött, för att passa det rutiga pappret.
Dekorerat med små vita blommor med en gul mitt.
Kortstorlek 15 x 15 cm.

måndag 1 juli 2013

Tack för fikat

Skall skicka ett tackkort och tacka för vad, det syns nog både i text och bild. 
Hittade ett snyggt papper med kaffebönor på som jag tyckte passade bra. Stansade ut vita kaffekoppar med dies från Memory Box och monterade den ena på 3D-kuddar. Stansade ut en spellbinder ram och även bokstäver till "för fikat". Tack stämplat och embossat med choklad.
Kortstorlek 10 x 15 cm.